Avrupa İş Ödülleri’nde VSY Biotechnology Ulusal Şampiyon Seçildi

Avrupa’nın en iyi şirketlerinin değerlendirildiği European Business Awards ödüllerinin, “The ELITE Award” etabında 2016 Yılının Büyüme Stratejisi Kategorisinin Türkiye Şampiyonu VSY Biotechnology oldu.Uluslararası bağımsız...

Yayınlanma:
Avrupa İş Ödülleri’nde VSY Biotechnology Ulusal Şampiyon Seçildi

Avrupa’nın en iyi şirketlerinin değerlendirildiği European Business Awards ödüllerinin, “The ELITE Award” etabında 2016 Yılının Büyüme Stratejisi Kategorisinin Türkiye Şampiyonu VSY Biotechnology oldu.

Uluslararası bağımsız danışmanlık şirketi RSM’nin desteklediği European Business Awards ödülleri kapsamında; Avrupa’nın önde gelen iş profesyonelleri, politikacıları, akademisyenleri ve müteşebbislerinin oluşturduğu bağımsız bir jürü tarafından 34 ülkeden Ulusal Şampiyonlar seçildi. Daha sonra şampiyonlar arasından halk ve jüri oylaması ile Avrupa’nın finalistleri belirlenecek.

Bu yıl 10. yaşını kutlayan European Business Award;  başarı, etik, yenilikçilik temelleri üzerine kurulan değerlendirme ölçütleri kapsamında, 34 ülkeden 33 binin üzerindeki işletme arasından ulusal şampiyonları belirledi. Ulusal Şampiyon firmalarının video tanıtımları European Business Awards’ın web sitesinde yayınlanacak, bu videolar önce halk oylamasına daha sonra da yarışmanın jürisine sunulacak. Oylamalar sonucunda bu firmalar arasından kategori birincileri belirlenecek. Birinci olan Ulusal Şampiyonlar “Ruban d'Honneur" olarak anılan Onur Ödülü’nün sahibi olarak finalde yarışacaklar. Gala Finali 2017’de gerçekleşecek.

VSY Biotechnology CEO’su Dr. Ercan Varlıbaş, European Business Awards’ta Türkiye’yi temsil ediyor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek; VSY Biotechnology’nin ve Türkiye’nin adını uluslararası arenada en üstlere taşımak istediklerini söyledi.

Ar-Ge Yöneticisi Elif Kahvecioğlu, VSY Biotechnology’nin son 18 aydır, Ar-Ge yatırımlarıyla birlikte işe alımlarında yüzde 20 oranında artış gösterdiğini belirterek; “VSY Biotechnology yenilikçilik odaklı bir şirket, mevcut teknolojisi, geliştirdiği inovatif ürünleri ve yenilikçi ürün geliştirme kapasitesi ile Avrupa’nın ilgisini çekiyor” şeklinde konuştu.

Kurumsal İletişim & PR Müdürü Berna Özel Güvensan ise Türkiye’nin iş dünyasındaki imajının olumlu yönde güçlenmesine VSY Biotechnology gibi Ar-Ge ve teknolojiye, yenilikçiliğe, gelişime açık firmaların katkı sağladığını söyledi. Güvensan; “VSY Biotechnology ailesi olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında alanıyla ilgili önemli kongre ve fuarlara katılıyor; son teknoloji içeren ürünlerini dünyaya tanıtarak, Türkiye’deki Ar-Ge merkezinde başarıyla geliştirdiği ürünlerini dünyaya sunuyor”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet