Avrupalı Gelinlik Markası 'SİMA COUTURE' Yeni Mağazası'yla İstanbul’da

Münih, Düsseldorf, Duısburg ve Paris’ten sonra 5. Mağazası’nı İstanbul’da açan Avrupalı gelinlik markası Sima Couture, yeni koleksiyon çekimlerini Kapadokya’da gerçekleştirdi. Dünyanın moda başkentlerinde 'Doğu ve Batı'...

Yayınlanma:
Avrupalı Gelinlik Markası 'SİMA COUTURE'  Yeni Mağazası'yla İstanbul’da

Münih, Düsseldorf, Duısburg ve Paris’ten sonra 5. Mağazası’nı İstanbul’da açan Avrupalı gelinlik markası Sima Couture, yeni koleksiyon çekimlerini Kapadokya’da gerçekleştirdi. Dünyanın moda başkentlerinde 'Doğu ve Batı' kimliğine sahip maksimalist gelinlere özel tasarımlar hazırlayan Sima Couture ürünleri, dünyanın 12 farklı ülkesinde, toplam 38 satış noktasında modaseverler ile buluşuyor.

Almanya merkezli uluslararası moda evi Sima Couture, emsalsiz kültür mirası Kapadokya vadilerinin milyonlarca yıllık tarihini, gelinin ihtişamıyla bir araya getirdi. Sima Couture tasarımlarıyla gerçekleşen kapak çekimlerinde, Türkiye’nin çok yakında dünyada gösterime girecek tanıtım filminin de yüzü olan Ukraynalı model Inna Koliada modellik yaptı. Koleksiyon çekimiyle Türkiye’nin tanıtımına da katkıda bulunmayı hedefleyen Sima Couture, koleksiyon çekimlerine Kapadokya’nın ardından Mardin’de devam edecek.

Moda çekimlerini Türkiye'nin doğa ve tarihi güzellikleriyle öne çıkan cazibe merkezlerinde sürdürerek Türkiye'nin gönüllü turizm elçisi olmayı hedefleyen Sima Couture Kurucusu Silva Erkoç, Kapadokya’nın dünyada emsali görülmemiş bir estetiğe ve gizeme sahip olduğunu söyledi. Erkoç: ‘’Gerçek bir kültür mirası ve eşi benzeri bulunmayan bir tasarım harikası. Sima Couture çizgisinde ihtişam, dikkat çekicilik ve ilgi odağı olmayı seven gelinler her zaman ön plandadır. Bu koleksiyonda Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinden ilhamla sofistike ve zamansız tasarımlar hazırladık. Hedefimiz Milano, Barselona, Paris Moda Haftası, Chicago Fuarları’nda hazırladığımız gelinlik koleksiyonlarını dünya gelinleriyle buluşturmak’ dedi.

Büyülü Coğrafyada Mistik Bir Gelin

Sima Couture çizgisindeki en belirgin tavır sadelik içinde bile bir ihtişam barındırması. ‘Cappadocia’ koleksiyonunda da bu duruş tüm cazibesiyle kendini gösteriyor. Birçok farklı materyalin dengeli birlikteliğiyle hazırlanmış gelinlik modelleri sadelik ve ihtişamı bir arada sunuyor. Farklı vücut tipleri düşünülerek hazırlanan koleksiyonda, bedeni alabildiğince saran balık form gelinlikler ve derin sırt dekolteleri zarif ve hareketli ışıltıların bütünlüğüyle ihtişamından taviz vermeyen gelinleri yakalıyor. Hafiflik hissi veren uçuşan detayların ön planda olduğu Helenistik modellerse zamansız duruşlarıyla yaz gelinlerine romantik bir görünüm vadediyor. Transparan detaylar, derin sırt ve göğüs dekolteleri ve opsiyonel formlarıyla farklı görünümler sağlayan çarpıcı kol detaylarıysa koleksiyonda en dikkat çeken ayrıntıları arasında yer alıyor.

Sima Couture İstanbul

Bundan 10 yıl önce çocukluk hayalini gerçekleştirerek Almanya’da kurduğu Sima Couture’ü Avrupa’nın moda başkentlerine taşıyan Silva Erkoç, dünya trendlerinde özgün modeller tasarladıklarını söyledi Erkoç: ‘Dünyanın 12 farklı ülkesinde her tarza ve stile hitab edecek ürün gamına sahibiz. Almanya’da ağırlık Türkiye kökenli gelinlerimizin yanı sıra Tunus, Cezayir, Lübnan gibi ülkelerden müşterilerimiz de çok fazla. Fransa’da Paris’te bulunan mağazamızda ise yine bu ülkelerin önde gelen ailelerinin gelin adaylarını ağırlıyoruz. En özel günlerinde bizim tasarımlarımızı giymek isteyen gelin adayları ülkelerinden kalkıp özellikle Paris mağazamıza geliyorlar. Gelin adayları evlilik hayali kurmaya başladıkları yaştan itibaren bizi takip etmeye başlıyorlar ve özellikle Paris mağazamızı düğün günü alışverişlerinde tercih ediyorlar. Benzer stildeki ürünlerimizi bundan böyle yine bir moda kenti olan İstanbul’a taşıyor ve özellikle Körfez ülkelerinde yaşayanların sıklıkla ziyaret ettiği Nişantaşı’ndaki mağazamızda da ağırlamaya başlayacağız’ dedi.

Sima Couture’un Nişantaşı’nda bulunan 450 m2 alana sahip 3 katlı showroom, giyinme ve dinlenme alanları ve teras dan oluşan yeni mağazası, gelinlik, nikah elbisesi after parti ve gece elbiseleri ve mezuniyet kıyafetlerinden oluşan zengin koleksiyonuyla tüm modaseverlerin buluşma noktası olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet