Aybüke Pusat “İyi biri olduğum söylenince çok mutlu oluyorum”

Her hafta konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayan, farklı konular hakkında samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Aybüke Pusat oldu!   Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan v

Yayınlanma:
Aybüke Pusat “İyi biri olduğum söylenince çok mutlu oluyorum”

Her hafta konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayan, farklı konular hakkında samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Aybüke Pusat oldu!

 

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu oyuncu Aybüke Pusat oldu. Aybüke Pusat, çocukluğundan bale kariyerindeki anılarına, özel zevklerinden eğitim hayatına kadar hayatına dair her şeyi “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında anlattı.

“İyi biri olduğum söylenince çok mutlu oluyorum” 

Aybüke Pusat, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in “En çok hangi konuda övgü almak hoşuna gider?” sorusuna “İyi biri olduğum söylenince çok mutlu oluyorum. Çünkü ben iyi biriyim. Bu kocaman bir ‘ben iyi biriyim’ kendini övmesi değil bu arada. İyi biri olmaya çalışıyorum ve bunun farkındayım. İyilik yapmaya, iyi davranmaya, iyi tarafından bakmaya veya pozitif olmaya çalışıyorum. Üstüne aşırı derecede bir çaba harcıyorum bunun için ve tüm çabam biri tarafından görülüp takdir edilince de çok mutlu oluyorum. Çünkü çok kötü bir hayat yaşıyoruz yani bence negatif bir hayat yaşıyoruz. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor işte birine zarar vermek olabilir, manipüle etmek veya yalan söylemek olabilir ama ben hepsinin önüne engel koymaya çalışıyor ya da bunları seçmemeye çalışıyorum. O yüzden bu çabamla ilgili iyi bir şey duymak çok hoşuma gidiyor.” cevabıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri pozitif tavırlarıyla etkiledi.

““Fark etmez” kelimesi kadar sinirlendiğim bir şey daha olamaz”

Aybüke Pusat, İbrahim Selim tarafından sorulan “Hayatından bir kelimeyi sonsuza kadar çıkaracak olsan hangi kelime olurdu?” sorusuna “Fark etmez... “fark etmez” kelimesi kadar sinirlendiğim bir şey daha olamaz. Bir arkadaşımla konuşuyoruzdur mesela ‘ne yiyelim?’sorusuna gelen cevap: fark etmez… o kadar fark eder ki çünkü bağırsakların bozuktur ve o gün patates yemen gerekiyordur dolayısıyla bu senin için fark eder veya ben o anda balık yemek istiyorumdur ama sen daha dün balık yemişsindir dolayısıyla yine çok fazla fark eder. Bunu mu giyeyim şunu mu? diye sorduğumda da yine fark etmez cevabı aynı şekilde sinirlerimi bozuyor. Yani fark etmese sormazdım öyle değil mi? Bu cevabı aldığımda tüm vücudum uyuşuyor ve sinir oluyorum.” diyerek İbrahim Selim ve stüdyodakileri eğlenceli anlatım tarzıyla kahkahalara boğdu.

 

Programın beğeni toplayan “O mu, Bu mu?” bölümünde Aybüke Pusat’a sorulan “Birlikte Papua Yeni Gine’ye gitsen kiminle gidersin?” sorusuna karşı oyuncu hem meslektaşları ve arkadaşları hem de Hollywood yıldızları arasında kalarak eğlenceli anlar yaşattı. Aybüke Pusat’a Boran Kuzum’dan Meriç Aral’a, Hande Soral’dan Neslihan Arslan’a, Daniel Radcliffe’den Engin Öztürk’e Zendaya’dan Melisa Pamuk’a, Özgecan Gürel’den Jacop Elordi’ye kadar onlarca isim soruldu. İsimler arasında eğlenceli seçimler yapan Aybüke Pusat samimi yorumlarıyla da herkesi güldürdü. 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri

 

Etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet