Aydın’ın sultanları Avrupa’da kazanmaya devam ediyor

Aydın’ın Sultanları, CEV Challenge Cup 8’li finaller turunun ilk maçında Macaristan temsilcisi MCM Diamant Kaposvar’ı 3-0 mağlup etti.

Yayınlanma:
Aydın’ın sultanları Avrupa’da kazanmaya devam ediyor

Aydın’ın Sultanları, CEV Challenge Cup 8’li finaller turunun ilk maçında Macaristan temsilcisi MCM Diamant Kaposvar’ı 3-0 mağlup etti.

CEV Challenge Cup’ta ülkemizi temsil eden Aydın’ın Sultanları, Avrupa kupalarındaki yolculuğuna galibiyet serisine devam ediyor. Norveç ekibi Tromsö ve Bosna Hersek ekibi Ok Gacko’yu eleyerek ilk 16'ya kalan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, iki ayaklı turun ilk maçında evinde Macaristan temsilcisi 1. MCM Diamant Kaposvar’ı ağırladı. Sultanlar Macar ekine şans tanımadı ve maçı 3-0'lık net bir skorla kazandı.

Güzel oyun net skor
Seyirci desteğini maçın ilk setinden itibaren arkasına alan Aydın Sultanları, ilk sette iyi bir ortaya koyarak 25-19 kazandı. İkinci sette rakibine parkeyi dar eden Sultanlar, üstün bir oyun ile 10 sayı fark atarak seti 25-14 aldı. Maçın son setinde de maçtaki üstünlüğünü koruyan Sultanlar, 25-23'lük skor ile maçı tamamladı.

Başkan Çerçioğlu takımı tebrik etti
Avrupa kupalarında yoluna kayıpsız devam eden takıma duydukları güvenli yineleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, daha önce final oynadıkları kupayı bu yıl kazanmak istediklerini belirterek, üstün bir oyunla maçı olmasını bilen oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Rövanş 14 Aralık’ta
Turun ikinci karşılaşması 14 Aralık’ta Macaristan’ın Kaposvar şehrinde oynanacak. Aydın’ın Sultanları bu maçı da kazanması halinde kupada çeyrek finale yükselmiş olacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet