Aydınus 3 penaltımızı vermedi

Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, "Atiker Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hakem Fırat Aydınus, Atiker Konyaspor'a olmayan penaltıyı vermiş, bizim 3 net penaltımızı vermemiştir" dedi.Alanyaspor...

Yayınlanma:
Aydınus 3 penaltımızı vermedi

Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, "Atiker Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hakem Fırat Aydınus, Atiker Konyaspor'a olmayan penaltıyı vermiş, bizim 3 net penaltımızı vermemiştir" dedi.

Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Atiker Konyaspor maçının ardından müsabakanın hakemi Fırat Aydınus ile ilgili açıklamasında "Karşılaşmanın orta hakemi sahaya futbol kurallarını uygulamak yerine iki takımı da idare etmek için çıkmıştır. Karşılaşmada kalecimiz Remy'nin, Jahovic'e hiçbir müdahalesi olmamasına rağmen, oyuncunun kendisini yere atmasını penaltı olarak değerlendirmiş ve Atiker Konyaspor'un haksız bir şekilde öne geçmesini sağlamıştır. Karşılaşmanın 69'uncu dakikasında futbolcumuz Lucas ceza sahasına giriyor ve Atiker Konyasporlu Eren tarafından yere indiriliyor. Hakem Fırat Aydınus ise penaltı kararı yerine oyunu devam ettiriyor. Yine mücadelenin 73'üncü dakikasında Tzavellas'ın ceza sahası dışından vuruşunda Konyasporlu Milosevic topu elini açarak çeliyor, hakem Fırat Aydınus penaltı kararı yerine topun oyuncumuz Fernandes'in eliyle oynadığı gerekçesiyle aleyhimize endirekt serbest vuruş kararı veriyor. Gerçekte ise top Fernandes'e hiçbir şekilde temas etmiyor. Mücadelenin 88’inci dakikasında Atiker Konyasporlu Selim Ay ceza sahası içinde sol eliyle topu taşıyor, hakem Fırat Aydınus ise penaltı kararı yerine yine pozisyonu devam ettiriyor. Fırat Aydınus gibi son derece tecrübeli bir hakemin bu pozisyonları es geçmesi düşündürücüdür. Süper Lig'de 2 sezondur centilmence mücadele eden Aytemiz Alanyaspor'un hakkı bu şekilde yenmemelidir. Kendisine ve Merkez Hakem Komitesi'ne soruyoruz. Osmanlıspor maçında orta hakem Mete Kalkavan 16 dakika içinde aleyhimize 3 penaltı kararı vermiştir. Bu maçta Fırat Aydınus aynı cesareti niye gösterememiştir? Bu sezon onlarca penaltımız verilmemiştir. En son oynadığımız Bursaspor maçında da bariz bir penaltımız es geçilmiştir. Hakemlerimizin büyük küçük gözetmeden her takıma eşit bir şekilde adalet dağıtması ligin geride kalan bölümü için en büyük temennimizdir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet