Bahçeli’den BTP lideri Hüseyin Baş’a bayram tebriği

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli nazik mesajıyla Kurban Bayramımızı kutladı. Çok memnun olduk, kendisine teşekkür ediyorum. Ben de bu vesile ile sayın Bahçeli’nin Kurban Bayramını...

Yayınlanma:
Bahçeli’den BTP lideri Hüseyin Baş’a bayram tebriği

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli nazik mesajıyla Kurban Bayramımızı kutladı. Çok memnun olduk, kendisine teşekkür ediyorum. Ben de bu vesile ile sayın Bahçeli’nin Kurban Bayramını kutlar; sağlık, afiyet ve esenlikler dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’a Kurban Bayramı münasebetiyle tebrik mesajı gönderdi. Bahçeli mesajında, “Mübarek kurban bayramınızı kutlar, Türk milleti ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, sağlık, mutluluk dileklerimle sevgi ve sağılar sunarım’ ifadelerini kullandı.

BTP liderinden Bahçeli’ye teşekkür

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bayram tebriğine cevap veren BTP lideri Hüseyin Baş ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli nazik mesajıyla Kurban Bayramımızı kutladı. Çok memnun olduk, kendisine teşekkür ediyorum. Ben de bu vesile ile sayın Bahçeli’nin Kurban Bayramını kutlar; sağlık, afiyet ve esenlikler dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Ek alanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet