Bakan Koca’dan Aşı Teşekkürü !

Türkiye aşılama programı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 254 bin sağlıkçının aşılandığını belirtirken, Sağlık Bakanı Koca ise, siyasi parti genel başkanları, Anayasa Mahkemesi Başkanı ve meclis başkanına aşı davetine...

Yayınlanma:
Bakan Koca’dan Aşı Teşekkürü !

Türkiye aşılama programı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 254 bin sağlıkçının aşılandığını belirtirken, Sağlık Bakanı Koca ise, siyasi parti genel başkanları, Anayasa Mahkemesi Başkanı ve meclis başkanına aşı davetine gösterdikleri icabet için teşekkür etti.

Türkiye genelinde sağlık çalışanlarından başlamak üzere aşılama çalışmalarına başlandı. Kamu ve özel hastanelerde aşı odaları oluşturuldu. Aşılama çalışmalarının gece 12’ye kadar aralıksız süreceği bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum” dedi. Kendisi de aşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, “Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet