“BAKAN YA KANDIRILIYOR YA DA BİLGİSİZ”

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı’dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na sert cevap.TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun...

Yayınlanma:
“BAKAN YA KANDIRILIYOR YA DA BİLGİSİZ”

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı’dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na sert cevap.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı görselde yer alan 2003-2022 yılları arasında Antalya’ya kazandırılan ve devam eden hizmetler içeriğindeki bilgilerin çoğunluğu gerçeği yansıtmamaktadır, verilen bilgiler çoğunlukla doğru değildir, Bakan bu konularda ya kandırılıyor ya da bilgisiz diyerek tepki gösterdi.

“Gazipaşa Yat Limanı 6-7 yıl önce özelleştirilmiş. Yat limanında hiçbir faaliyet yok. Yıllardır aynı şekilde bekliyor.

Demre yat Limanı’na 2013’ten bu yana çivi çakılmadı. Mendirek var ama üst yapı yok.

Antalya Havaalanı 1985 yılında uluslararası trafiğe açıldı. Şimdi Yap-İşlet-Devret’ten bahsedilmekte. Evet daha kira süresinin bitimine 5 yıl varken 20 yıl daha yangından mal kaçırır gibi ihaleye verildi.

Korkuteli-Bozova-Kızılkaya mevcut yolun küçük bir kısmı yeniden asfaltlandı. Her seçimin malzemesi. Ortada esaslı bir şey yok. AKP İlçe Başkanında sorsa gerçeği söylerdi.

Korkuteli-Elmalı Yolu yarım kaldı. Ya para bitti ya da siyaset girdi, bitmedi.

Bakan 21,473 metre tünelden bahsediyor. Nerelermiş tek tek sayılsın. Ancak açıklamada tünel uzunluğunu 0’dan 21,473 metreye çıkardık denilmiştir. İki tane karayolu şehidine saygısızlık yapılmıştır. Kemer yolunda Akyarlar Tüneli 340 metredir. 1974’te hizmete girmiştir. Yapımında iki işçi şehit olmuştur. Cenazeleri tünelin girişindedir. Kemer yolunda Çamdağ Tüneli 140 metre, 1974 yılında bitmiştir.”

diyen Milletvekili Cavit Arı, “Sayın Bakan, Genel Başkanımıza laf yetiştireceğim diye uğraşacağına yaptığın açıklamalar doğru mu şöyle bir bak.” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı sözlerini “Bakan ya bilgisiz ya da kandırılmış durumda. Bilgisiz ise dersine iyi çalışsın, ondan sonra bu açıklamaları yapsın. Kandırılmış ise bu yanlış bilgileri verip kendini kandıran idarecileri derhal görevden alsın. Antalya’nın birikimlerini, geçmişte yapılmış olan hizmetleri kimsenin inkar etmeye hakkı yoktur.” diyerek tamamdı.

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet