Basınında 15 Temmuz Destanı

“ANTALYA BASININDA 15 TEMMUZ DESTANI”Vali Münir Karaloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Antalya Valiliği tarafından düzenlenen, ;Antalya Basınında 15 Temmuz Destanı; adlı fotoğraf sergisinin...

Yayınlanma:
Basınında 15 Temmuz Destanı

“ANTALYA BASININDA 15 TEMMUZ DESTANI”

Vali Münir Karaloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Antalya Valiliği tarafından düzenlenen, ;Antalya Basınında 15 Temmuz Destanı; adlı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminin ikinci yılında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Antalya'da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen

etkinlikler kapsamında Antalya Valiliği tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Antalya'da yaşananları konu alan fotoğrafların yer aldığı 'Antalya Basınında 15 Temmuz Destanı' adlı fotoğraf sergisi Cumhuriyet Meydanı'ndaki kapalı otopark üstünde açıldı. Birbirinden anlamlı karelerin yer aldığı serginin açılışını Antalya Valisi Münir Karaloğlu yaptı. Açılışa, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Protokolü, STK temsilcileri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Vali Karaloğlu, "Hain darbe girişiminin yaşandığı gece, ulusal ve yerel basının temsilcileri zor olmasına rağmen üstün bir başarı göstererek yayın yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanhalka çağrıyı basın üzerinden yaptı. Halkımız o gece hainlere karşı bir destan yazdı. Bu destanı sergide de göreceksiniz. Allah bir daha bunlarıbize yaşatmasın, yaşamayalım" dedi.

Antalya'da çalışan basın mensupları tarafından çekilen 52 fotoğrafın yer aldığı sergi, 16 Temmuz'a kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet