Başkan Böcek’e TSYD’den ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nin yeni başkanı Şifa Çiçek ve yönetimi ziyaret etti.Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde TSYD...

Yayınlanma:
Başkan Böcek’e TSYD’den ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nin yeni başkanı Şifa Çiçek ve yönetimi ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde TSYD Antalya Şube Başkanlığına seçilen Şifa Çiçek ve yönetimini ağırladı. Başkan Böcek, TSYD Başkanı Şifa Çiçek ve yönetimine seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi. Başkan Muhittin Böcek, Antalya’daki spor organizasyonlarında TSYD’nin önemli katkılar sağladığını belirterek, zaman zaman TSYD ile ortaklaşa çalışma yapmaya devam edeceklerini söyledi.

TSYD Başkanı Şifa Çiçek’te TSYD’nin Antalya’da yapılanmasında Başkan Muhittin Böcek’in önemli katkılar sağladığını belirterek, her zaman sporun ve spor medyasının yanında olmasından dolayı teşekkür etti. TSYD Başkan Çiçek, Başkan Muhittin Böcek’e ziyaret anısına plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet