BAŞKAN ŞAHİN, KARDEŞ ÜLKE BAYRAK KAMPANYASININ STARTINI VERDİ

Ana Sayfa Genel BAŞKAN ŞAHİN, KARDEŞ ÜLKE BAYRAK KAMPANYASININ STARTINI VERDİGenelEki 05, 202023 0Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Ermenistan’ın hain saldırılarına maruz kalan Azerbaycan’a destek...

Yayınlanma:
BAŞKAN ŞAHİN, KARDEŞ ÜLKE BAYRAK KAMPANYASININ STARTINI VERDİ

23

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Ermenistan’ın hain saldırılarına maruz kalan Azerbaycan’a destek vermek amacıyla açıkladığı bayrak kampanyasını bugün Demirtaş’tan başlattı. Bilindiği üzere Şahin, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne yönelik işgalin ardından oda hizmet binasına da dev Türk ve Azerbaycan Bayrağı astırmıştı.

Şahin bu kampanya ile “Tek Millet, İki Devlet” sloganı ile kardeşliğimizi tüm dünyaya ilan ettiğimiz Azerbaycan Halkına manevi destek vermek istediklerini dile getirdi.

Bu amaçla bugün Demirtaş mahalle ve hal esnafları ile Alanya Sanayi Sitesi esnaflarına Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıtan Başkan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri yarın da, Alanya, Konaklı ve Payallar hallerini ziyaret ederek, iki kardeş ülkenin bayraklarını dağıtmaya devam edeceklerini açıkladı.

Şahin’e duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden esnaflar ise, “Kardeş Azerbaycan’ın yanında yer almamız lazım. Bu hassas davranışı gösteren Ticaret Odası Başkanımızı tebrik ederiz” dediler.

ŞAHİN: “SONUNA KADAR AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”
İş insanları olarak Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırıları şiddetle kınadıklarını belirten Başkan Şahin; “Bugün can Azerbaycan’ın haklı mücadelesine destek verebilmek için Demirtaş mahalle esnafı ve Demirtaş hali, sonra Alanya Sanayi Sitesi’nde Azerbaycan ve Türk bayrağını birlikte yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber dağıttık. Azerbaycan Halkına destek vermek için bu kampanyayı başlattık. Cumartesi günü yurt dışındaydım. Arkadaşlarıma talimat vermek suretiyle odamıza Azerbaycan ve Türk bayrağını birlikte astık. Bu kampanyayı başlattık. Bu kampanyaya devam ediyoruz. Yarın da inşallah bu kapsamda Alanya Hali, Konaklı ve Payallar hallerini ve esnafını ziyaret edeceğiz. Sonuna kadar Azerbaycan’ın yanındayız. Ermenistan’ın Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne karşı yaptığı haksız saldırıları iş insanları olarak şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet