BAŞKAN ŞAHİN SÖZÜNÜ TUTTU: MAHMUTLAR’A NOTER GELİYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 2018 yılında gerçekleştirilen ALTSO seçimlerinden önce Mahmutlar Mahallesi için verdiği noter sözünü tuttu ve Alanya 6. Noterliği’ni Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdı....

Yayınlanma:
BAŞKAN ŞAHİN SÖZÜNÜ TUTTU: MAHMUTLAR’A NOTER GELİYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 2018 yılında gerçekleştirilen ALTSO seçimlerinden önce Mahmutlar Mahallesi için verdiği noter sözünü tuttu ve Alanya 6. Noterliği’ni Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdı. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü bu konudaki resmi kararı imzalayarak Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na yolladı.

ÇAVUŞOĞLU, GÜL VE EMRE’YE TEŞEKKÜR

Müjdeli haberi Mahmutlar Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda iş insanlarıyla paylaşan Başkan Şahin, “Üyelerimizin talepleri doğrultusunda yol haritamızı çizdik. Seçimden önce Mahmutlar Mahallesi’nde toplantı yaptık. Burada üyelerimiz bizden noter istedi. Biz de yasal boyutuna baktık ve noter sözünü verdik. Allah’ın izniyle de kısa bir zamanda da noteri Mahmutlarımıza kazandırdık. Rabbime şükürler olsun sözümüzü tuttuk. Her zaman olduğu gibi noter konusunda da bizlere destek veren başta Alanya’mız ve Ülkemizin Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yasin Emre’ye şükranlarımızı sunarım” dedi.

ŞAHİN; “MAHMUTLAR’A BİR SÖZÜMÜZ DAHA VAR”

Şahin 2013 Yılında ilk göreve geldikleri zaman da söz verdikleri projeleri birinci yıl içinde hayata geçirdiklerini hatırlatarak, “Asla sözlerimizi tuttuk ve işimiz bitti demedik. Bundan sonra da takip ettiğimiz projelerimizi gerçekleştirmek amacıyla ben ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarım Odamızın gerçek sahibi üyelerinden aldığı güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahmutlar’a görev süremiz içinde bir de fakülte sözümüz var. Bunu da yine Allah’ın izni sizlerin desteği ile gerçekleştireceğiz. Çünkü sizler, bizlerin bir önceki dönem çalışmalarımıza güvenoyu verdiniz ve büyük bir çoğunlukla göreve getirdiniz. Sizlere layık olmak için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR YAĞDI

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, noter müjdesini Mahmutlar Yemen Kahvesi’nde düzenlenen toplantıda iş insanlarıyla paylaştı. Çok yoğun bir katılımın olduğu toplantıda, müjdeli haberi Başkan Şahin’den alan iş insanları Başkan Şahin’i tebrik ve teşekkür yağmuruna tuttular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet