Başkan Semih Şahin kapalı pazarın nabzını yokladı!

Belediye Başkanı Semih Şahin, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarı ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Yayınlanma:
Başkan Semih Şahin kapalı pazarın nabzını yokladı!

Belediye Başkanı Semih Şahin, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarı ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bilecik halkının istek ve taleplerini yüz yüze dinleyen Başkan Semih Şahin, bu hafta da kapalı pazarı ziyaret ederek Pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanı Semih Şahin’in kapalı pazar ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İyi Parti İl Başkanı Hakan Sakarya, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel, Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı ve Ahmet Gürses eşlik etti. Üst üste gelen zamlarla beraber vatandaşın alım gücünün düştüğünü belirten Başkan Semih Şahin, “Halk olarak zor bir dönem geçiriyoruz. Bazılarımız bunu görmek istemiyor olabilir ama halkın mutfağında büyük bir ‘yangın’ var. Bakın burada temel ihtiyacımız olan meyve sebzeyi alırken bile vatandaşımız tereddüt ediyor. Alım gücü düştü, üst üste gelen zamlarla hem esnaf hem vatandaş zor günler geçiriyor. Biz Bilecik Belediyesi olarak bu büyüyen yangını söndürmek için halkımız ve esnafımıza destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEMİH ŞAHİN: “ESNAFIMIZLA İLGİLİ GÜZEL PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK!”

Esnafla sohbeti sırasında yeni projelerin müjdesini de veren Başkan Semih Şahin; “Esnafımız ve vatandaşımızı doğrudan buluşturacak çok güzel bir proje üzerinde çalışıyoruz. Projemiz daha önce büyükşehirlerde uygulanmış ve çok güzel sonuçlar almış bir proje. Çok kısa bir süre içerisinde halkımız ve esnafımızla bir toplantı yaparak projemizi tanıtacağız, proje üzerine konuşacağız. Biliyorsunuz biz bu şehri halkımızla beraber yönetiyoruz. Vatandaşımızın ve esnafımızın görüşlerine önem veriyoruz. Son düzenlemelerin yapılmasıyla beraber projemizi hayata geçireceğiz.” sözlerini kullandı.

Başkan Semih Şahin ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşla sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet