Başkan Serkan Küçükkuru  23 Mesajı Yayınladı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Yayınlanma:
Başkan Serkan Küçükkuru  23 Mesajı Yayınladı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümünü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “23 Nisan 1920, milletimizin kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gündür. Milletin canıyla, kanıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Bu armağan, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ülkemize karşı bitmeyen sorumluluğunun da simgesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır. Bu yıl, ne yazık ki Milli Egemenliğimizin 101'üncü Yılı'nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile meydanlarda coşku ile kutlayamıyoruz. Sağlığımız ve gelecek güzel günler için evlerimizde kalmak zorundayız. Ben, bugünün evden çıkmadan da coşku ile kutlanacağına inanıyorum. Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere, tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Milli Egemenliğimizin 101. yılını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet