Başkan Soner Çetin'in Öğretmenler Günü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ve Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü Mustafa Sofu’yu ayrı ayrı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Başkan Soner Çetin'in Öğretmenler Günü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ve Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü Mustafa Sofu’yu ayrı ayrı ziyaret etti. Öğretmenlerinin elini öpen ve çiçek veren Başkan Soner Çetin, “Sizlerin hakkı asla ödenmez” ifadesini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Gününde yine geleneği bozmadı ve ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ile Adana Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Sofu’yu ziyaret ederek gönüllerini aldı.

İlk olarak İnkılap İlkokulundan öğretmeni Serpil Kükrer’i evinde ziyaret eden Başkan Soner Çetin, öğretmeninin elini öperek çiçek verdi. Serpil Öğretmenin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Soner Çetin, öğretmeninin halini hatırını sordu, sohbet etti. Başkan Soner Çetin, emekli öğretmen Serpil Kükrer’i ziyaretinde çocukluk günlerine döndüğü sohbette, “Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Üzerimizde çok emeğiniz var. Hakkınız ödenmez” ifadesini kullandı.

Başkan Soner Çetin ardından, 32 yıl görev yaptığı Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü olarak anılan Mustafa Sofu’yu evinde ziyaret etti. Başkan Soner Çetin, öğretmeninin elini öptü, çiçek verdi ve Öğretmenler Gününü kutladı.

Adana Anadolu Lisesinde hayatının en güzel yıllarının geçtiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Adana Anadolu Lisesi’nin efsanevi müdürü Mustafa Sofu hocamızın bizler üzerinde çok emeği var. Tüm öğretmenlerimiz gibi kendisinin de hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Okul anıları üzerine güzel sohbetlerin yapıldığı ziyarette Başkan Soner Çetin, Mustafa Sofu’ya sağlık ve esenlik diledi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet