BAŞKAN TÜRKMENDAĞ, PARTİSİNİN KARARLARINI ANLATTI

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ ve Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu ZiraatOdası Başkanı Tahir Göktepe’yi ziyaret etti.İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu, Alanya’da kurum, kuruluş ve odalarımızı ziyaret...

Yayınlanma:
BAŞKAN TÜRKMENDAĞ, PARTİSİNİN KARARLARINI ANLATTI

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ ve Alanya İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu ZiraatOdası Başkanı Tahir Göktepe’yi ziyaret etti.

İlçe Başkanı Evren Kurtoğlu, Alanya’da kurum, kuruluş ve odalarımızı ziyaret ettiklerini,Partisinin tarımsal üretme çok önem verdiğini, bu yüzden çiftçinin temsilcisi olan ZiraatOdasını da özellikle ziyaret ettiklerini belirtti.İl Başkan Türkmendağ, Vatan Partisinin Karadeniz- Akdeniz Dostluk ve Barış Planı ve MaviVatan konularında planlı çalışmalar yaptığını belirten Türkmendağ, Vatan Partisi’nin yaptığıçalışmalar içinde Alanya’yı ilgilendiren en önemli konunun, partisinin 17 Aralık 2019 günüAbhazya Millet Meclisi ile yayınladığı ortak bildirideAntalya genelinde üretilen sebze ve meyvelerin Abhazya üzerinden gümrüksüz ve hızlı brşekilde Rusya’ya pazarlanması olduğunu söyledi. Bu ortak bildiri hayata geçerse üretilenürünlerin dalında kalması veya hak ettiği değer bulmaması söz konusu bile olmayacağınıanımsatan Türkmendağ, bu girişimin hayata geçmesi için önümüzdeki günlerde Abhazya’danAlanya’mıza heyetler geleceğini söyledi.Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe’de İl ve İlçe başkanlarının ziyaretinden memnunolduklarını belirterek yaptığınız girişimleri takip edeceğiz. Yeni odamıza ziyaretinizden ötürüteşekkür ederiz. Yurt dışına ürünlerimizin ihraç edilesi noktasında ilk aşamada ürünlerimiziüretirken daha kaliteli ve ihracata uygun ürünlerin yetiştirilmesi konusunda ciddi çalışmalaryürütüyoruz. Biz ilk aşamada bu sorunları çözersek ürünlerimizin satışı, ihracatı kolaylaşacak.Girdi maliyetlerimiz önemli bir durum olarak karşımızda duruyor. Bu önümüzde duransorunları çözmek mümkün, milletçe bu zorlu süreçleri atlatacağız dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet