Başkan Uyar,” Millet Uzaya Çıkıyor, Bizim Köylümüzün Evinden Su Akmıyor”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çankırı İl Başkanı Murat Uyar, Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi Hocahasan köyünde yaşanan susuzluk nedeniyle su arama çalışması esnasında yaşanan kazada hayırsever Kamil Kalemoğlu’nun hayatını kaybetmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Başkan Uyar,” Millet Uzaya Çıkıyor, Bizim Köylümüzün Evinden Su Akmıyor”
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çankırı İl Başkanı Murat Uyar, Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi Hocahasan köyünde yaşanan susuzluk nedeniyle su arama çalışması esnasında yaşanan kazada hayırsever Kamil Kalemoğlu’nun hayatını kaybetmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Uyar, yıllardır su sorunu yaşanmasına rağmen devlet eli ile herhangi bir şey yapılmamasına tepi gösterdi.
 
Başkan Uyar, “Köy halı uzun süredir su sorunu yaşamaktadır. Kendi imkanları ile su arayan köylülerin sesine kimse kulak vermemiştir. Son olarak yaşanan kaza ise bunun en iyi örneklerindendir. Seçimlerden önce sözler veriyor. Ancak seçimden sonra bu köylerimize uğrayan hiçbir iktidar partisi üyesi yok. GSM operatörlerinin bile çekmediği bir köyde köylülere yardımcı olmak için bölgede bulunan ve su arama çalışması esnasında telefonların bile çekmemesinden kaynaklı olarak bir hayırsever hayatını kaybediyor. Millet uzaya çıkarken bizim köylümüz halen evine su götüremiyor. Bu utanç verici olay hepimizi üzmektedir. Yetkililerin bu soruna acilen çözüm üretmesi gerekmektedir” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet