Başkan yücel, Alanya mahalle muhtarları ile Makedonya'da

75 mahalle muhtarı ve icracı birim müdürleri ile Makedonya'ya dört günlük kültür gezisi düzenleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, programın ikinci gününde Kavadarci Belediye Başkanı Mitko Janchev'i ziyaret etti....

Yayınlanma:
Başkan yücel, Alanya mahalle muhtarları ile Makedonya'da

75 mahalle muhtarı ve icracı birim müdürleri ile Makedonya'ya dört günlük kültür gezisi düzenleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, programın ikinci gününde Kavadarci Belediye Başkanı Mitko Janchev'i ziyaret etti. Dış İlişkiler Sorumlusu Nurkan Şaşmaz ve beraberindekilerle Başkan Janchev'i makamında ziyaret eden Başkan Yücel, burada yapılan görüşmede Janchev'e Alanya hakkında bilgi verdi. Karşılıklı iki şehir arasında ekonomi, turizm ve kültürel konular görüşüldü. Toplantının ardından Başkan Yücel, Mitko Janchev'e tablo takdim etti.

NİYAZİ BEY SARAYI VE ATATÜRK'ÜN ASKERİ İDADİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADIĞI KIŞLAYI ZİYARET ETTİLER

Dört günlük Kültür Gezisi için Makedonya'da bulunan mahalle muhtarları ikinci günde Resneli Niyazi Bey Sarayını ziyaret ettiler. Tarihi sarayda incelemelerde bulunan muhtarlar daha sonra Manastır (Bitola) şehrinde bulunan kışlayı ziyaret etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri idadi eğitimini tamamladığı kışlada bulunan anı odasında bulunan eserleri ve resimleri inceleyen mahalle muhtarları daha sonra tarihi çarşıyı ziyaret etti. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tarihi kışlada ziyaretin ardından anı odasında bulunan deftere duygularını yazdı. Başkan Yücel ve mahalle muhtarları Cuma namazını Bitola şehrindeki 500 yıllık tarihi İshak Paşa Camii'nde kıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet