BAŞKAN YÜCEL FATMA TEYZELERE YENİ EVLERİNİ TESLİM ETTİ

Alanya Belediyesi’nce 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için yaptığı konteyner evlerin anahtarlarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim etti.Alanya Belediyesi Sosyal...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL FATMA TEYZELERE YENİ EVLERİNİ TESLİM ETTİ

Alanya Belediyesi’nce 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için yaptığı konteyner evlerin anahtarlarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim etti.


Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince Süleymanlar ve Türktaş Mahallesi’nde evleri kullanılamaz halde olduğu tespit edilen Fatma Topaç ve Fatma Kaplan’ın evleri kısa sürede kendilerine teslim edildi. Ev sahiplerine anahtarları Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından teslim edilirken Başkan Yücel’e MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve belediye ekipleri eşlik etti.

YANMIŞ EVDE ENGELLİ OĞLUYLA YAŞAYAN FATMA TEYZENİN YÜZÜ GÜLDÜ

Alanya Belediyesi tarafından tespiti yapılan ve kısa sürede yıkılarak yerine yerleştirilen konteyner ev, 70 yaşındaki Fatma Kaplan ve 45 yaşındaki engelli oğlu Mustafa Kaplan’a teslim edildi. Daha önce tamamen isle kaplı olan ve kullanılamaz haldeki ev yıkılarak yerine anne ve oğlun rahatlıkla kullanabileceği konteyner ev yerleştirildi. Anahtarı 70 yaşındaki Fatma Kaplan ve oğluna takdim eden Başkan Yücel, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Anne ve oğluyla evi inceleyen Başkan Yücel, sosyal belediyecilik anlamında her zaman vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

83 YAŞINDAKİ FATMA TEYZE YIKILMAK ÜZERE OLAN EVİNDEN TAŞINDI

Türktaş Mahallesi’nde tek başına yaşayan 82 yaşındaki Fatma Topaç, yarısı yıkılan ve ulaşımı neredeyse imkansız hale gelen evinden alınarak yol üzerinde yapılan yeni evine taşındı. Fatma teyzenin yangına karşı son derece dayanıklı, yalıtımlı ve paslanmaz konteyner evinin anahtarını Başkan Yücel, kendisine teslim etti. Verilen hizmetten son derece memnun olduğunu ifade eden ve anahtar tesliminde duygulu anlar yaşayan Fatma Topaç, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür etti.

KONTEYNER EVLERDE A’DAN Z’YE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce planlanan ve kısa sürede tamamlanarak vatandaşlara teslim edilen konteyner ev, a’dan z’ye her şey düşünülerek yapıldı. Önce alt yapısı yapılan evlerin sağlam zemine oturtulması için beton dökülerek zemin sağlamlaştırıldı. Ardından yapılan konteynerler, vinçle merkezden alınarak taşınıp hazırlanan yerlerine sabitlendi. Daha sonra sıfır eşyalar temin edilerek konteynerlerin içerisi dizayn edildi ve tamamen kullanılabilir halde anahtarlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

YÜCEL: “DOKUNUYORUZ, HİSSEDİYORUZ VE PAYLAŞIYORUZ”

Süleymanlar ve Türktaş Mahallesi’nde yapılan evlerin anahtarlarını teslim eden Başkan Yücel ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Hem Süleymanlar hem de Türktaş mahallelerimizde sosyal belediyeciliğin ne anlam ifade ettiğini yapmış olduğumuz bu güzel yapılarla tekrar hatırlatmış olduk. Sosyal Belediyecilik gereği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek onlara dokunuyor, hissediyor ve paylaşıyoruz. Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel yapıların her 2 sahibine de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet