BAŞKAN YÜCEL MAMADI ÇATALOLUK YOLUNA EL ATTI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkan Yücel’in talimatıyla Büyükhasbahçe Mamadı Mevkii'nde, Tuğlu Çıkmazı ile Çataloluk istikametindeki dik rampada düzenleme ve kotlama çalışması başlattı.Alanya...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL MAMADI ÇATALOLUK YOLUNA EL ATTI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkan Yücel’in talimatıyla Büyükhasbahçe Mamadı Mevkii'nde, Tuğlu Çıkmazı ile Çataloluk istikametindeki dik rampada düzenleme ve kotlama çalışması başlattı.


Alanya Belediyesi ilçe genelinde yol ve caddeleri kullanıma elverişli ve konforlu hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Büyükhasbahçe Mamadı Mevkii'nde, Tuğlu Çıkmazı ile Çataloluk istikametindeki dik rampada düzenleme ve kotlama çalışması başlattı. Vatandaşların Mamadı Mevkii'nden, Yayla Yoluna gitmek için yoğun olarak kullandığı yolda düzenleme çalışmalarının ardından asfaltlama yapılacağı bildirildi. Yıllar önce gelişi güzel dökülen bir betonla kullanıma açılan dik rampanın oldukça elverişsiz ve güvenli olmadığını belirten vatandaşlar, düzenleme çalışması başlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet