BAŞKAN YÜCEL TEPE MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Şehr-i Ziyafet (Zirve) Restoranda Tepe Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her hafta farklı mahallelere giderek vatandaşlarla buluşmaya,...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL TEPE MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Şehr-i Ziyafet (Zirve) Restoranda Tepe Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her hafta farklı mahallelere giderek vatandaşlarla buluşmaya, onların taleplerini dinlemeye aralıksız devam ediyor. Mahalle ziyaretlerine büyük önem veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sohbet ortamı oluşturarak mahalle sakinleri ile keyifli dakikalar geçirdi. Başkan Yücel, vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı. Vatandaşların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN YÜCEL, “YOL MEDENİYET DEMEKTİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Tepeli vatandaşlarımızın dönemimize kadar belediyemize yaptığı talepleri bu dönemde hayata geçirdik. Tepe Mahallemizdeki vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yaptık. Yol demek medeniyet demektir. Öncelikle Tepe Mahallemizde şimdiye kadar açılamayan tüm imar yollarını hizmete açtık. Açmaya devam ediyoruz. Dönemimizde Tepe Mahallesi’nde 10 km civarında yol açtık. Bektaş ve Tepe’nin 2. alternatif yolunu hizmete soktuk. Sıcak asfaltını yaparak hizmete açtık. Böylelikle ulaşımda kolaylık ve rahatlama sağladık. “ dedi.

TEPE MAHALLESİNE PARK

Kültüreller ve manevi değerlerin her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayan Başkan Yücel; “Tepe Mahallemizde Tıraşlı Çeşmesi Mevki’ndeki merkez caminin yapılması için ne gerekiyorsa yaptık. Yine okullarımızın taleplerini karşılama noktasında üstümüze düşeni gerçekleştirdik. Mezarlık yolunu da genişleterek hizmete açtık. Tepe Mahallemize Kurşunlu bölgesine en kısa sürede bir park kazandıracağız. Muhtarımla yer belirledik. Fen İşlerimiz dolgu çalışmasını yaptıktan sonra Park Bahçeler ekibimiz de en kısa sürede parkı yaparak siz mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak. Tepe Mahallemizi yeni sosyal alanlar ve parklara kavuşturacağız. ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet