BAŞKAN YÜCEL’DEN ESNAFLARA RAMAZAN UYARISI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak Alanya’mızda Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmak için 1 ay boyunca etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.Haftalık olağan Alanya...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL’DEN ESNAFLARA RAMAZAN UYARISI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak Alanya’mızda Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmak için 1 ay boyunca etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.


Haftalık olağan Alanya Belediye Encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşan Ramazan-ı Şerife değinen ve tüm İslam âleminin Ramazanını kutlayan Başkan Yücel, esnaflara da Ramazan öncesi uyarılarda bulundu.  Başkan Yücel, “Birlik ve beraberliğimizin, dayanışma ve yardımlaşmanın, ‘Komşusu açken tok yatan, bizden değildir’ düsturunun ön planda tutulduğu hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “RAMAZAN KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ”

Alanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile Ramazan süresi boyunca düzenlenecek etkinliklere de değinen Başkan Yücel, “1 ay boyunca belediye binamızın yanındaki alanda Ramazan meydanımız saat 21.00’dan itibaren çeşitli etkinliklerle halkımıza hizmet verecektir. Ramazan meydanımız, gölge oyunları, meddah, Hacivat-Karagöz, jonglör ve Türk Sanat Müziği programları, ebru ve hat sanatı gösterileri ve yeme içme stantlarımızla Alanya halkımıza Ramazan ruhunu yaşatacaktır. Tüm halkımızı Ramazan meydanımıza davet ediyorum” diye konuştu.

“3 AYRI NOKTADA RAMAZAN ÇADIRLARI OLACAK”

Alanya Belediyesi olarak, her yıl yolduğu gibi bu yıl da şehrin 3 farklı noktasında Ramazan çadırları kurulacağını ifade eden Başkan Yücel, “Eşgilik Düğün Salonu, Konaklı Saat Kulesi yanı, Mahmutlar Düğün Salonu’nda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına kuracağımız iftar sofralarımızda her gün yaklaşık 3 bin kişilik iftar yemeği vereceğiz. Maddi durumu iyi olmayan,  evine zamanında yetişemeyen ve iftarını bizlerle yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız iftar çadırlarımızda orucunu açabilirler” dedi.

ALANYA ESNAFINA RAMAZAN UYARISI

“Ramazan ayı boyunca özellikle yeme içme sektörüne yoğun bir talep oluyor” diyen Başkan Yücel, esnaflara da seslendi. Başkan Yücel, “Zabıta ekiplerimiz hijyen, etiket ve fiyat gibi konularda denetimlerine Ramazan öncesi ve sonrasında devam edecek. Tüm esnaflarımıza da, Ahilik kuralları içinde, Ramazanı fırsata dönüştürmeden, birlik ve beraberliğimize uygun şekilde, uyulması gereken kurallara riayet edilerek, yardımlaşma ve dayanışmanın ön planda olduğu hayırlı ve bereketli bir Ramazan-ı şerif geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet