BAŞKAN YÜCEL’DEN FIĞLA MAHALLESİ’NE PARK MÜJDESİ

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fığla Mahallesi’ne çok kapsamlı yeni bir park kazandırıyor.3849 metrekarelik alana yapılacak olan parkın projesini Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlandığını...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL’DEN FIĞLA MAHALLESİ’NE PARK MÜJDESİ

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fığla Mahallesi’ne çok kapsamlı yeni bir park kazandırıyor.


3849 metrekarelik alana yapılacak olan parkın projesini Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlandığını ve ihalesinin yapıldığını açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Fığla Mahallemize halkımızın rahatça dinlenebileceği, çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği bir park kazandırıyoruz. En kısa sürede yapımına başlayacağız. Halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “MUHTEŞEM BİR PARK OLACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fığla Mahallesi’ne park müjdesi verdi. Kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Dinlenme, eğlence, oyun ve spor alanlarıyla Fığla’ya muhteşem bir park kazandıracağız. Parkta vatandaşlarımız için her şey düşünülmüş durumda. İhalesini gerçekleştirdik. Bu projenin iş bitim bedeli 1.118.616,17 TL‘dir. En kısa zamanda yapım çalışmasına başlayacağız” diye konuştu.

“4 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK”

Parkın 4 ay gibi kısa süre içinde bitirilip bölge halkının hizmetine sunulacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

PARKTA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce projesi hazırlanan ve ihalesi yapılan bu modern parkın içerisinde çeşitli yaş gruplarına yönelik yeni nesil çocuk oyun grupları, dış mekan spor aletleri, 3’lü basketbol potası, masa tenisleri ve piknik masaları bulunacak park inşaatı tamamlandığında bölgede önemli bir rekreasyon alanı oluşmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet