Basketbol Kadın Milli Takımımız Litvanya’yı Mağlup Etti

FIBA 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden A Kadın Milli Takımımız, E Grubu’ndaki ikinci maçında Litvanya’yı 74-51 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.Mersin’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan...

Yayınlanma:
Basketbol Kadın Milli Takımımız Litvanya’yı Mağlup Etti

FIBA 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden A Kadın Milli Takımımız, E Grubu’ndaki ikinci maçında Litvanya’yı 74-51 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

Mersin’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor 2’den naklen yayınlanan mücadeleyi; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün ve TBF yetkilileri takip etti. Litvanya karşısında maça Olcay Çakır Turgut, Merve Aydin, Gizem Yavuz, Tuğçe Canıtez ve Kuanitra Holingsvorth beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 38-31 önde tamamladı. A Kadın Milli Takımımızda, Kuanitra Holingsvorth 14 ve Ayşegül Güney Aladağ ile Tuğçe Canıtez de 11’er sayıyla oynadı. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet