Basketbolda Çeyrek Finale Yükselen Ekipler Belirlendi

Kocaeli’nin ev sahipliğindeki Erkekler Federasyon Kupası’nda grup maçları tamamlanırken, çeyrek finale yükselen ekipler de belirlendi.Green Park Kartepe’de düzenlenen Erkekler Federasyon Kupası’nda üç gün süren karşılaşmalar...

Yayınlanma:
Basketbolda Çeyrek Finale Yükselen Ekipler Belirlendi

Kocaeli’nin ev sahipliğindeki Erkekler Federasyon Kupası’nda grup maçları tamamlanırken, çeyrek finale yükselen ekipler de belirlendi.

Green Park Kartepe’de düzenlenen Erkekler Federasyon Kupası’nda üç gün süren karşılaşmalar sonucunda; A Grubu’ndan Sigortam.Net, Semt77 Yalovaspor, B Grubu’ndan Bornova Belediyesi, Global Connect Travel Düzce, C Grubu’ndan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara Anadolu Basket ve D Grubu’ndan da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek final eşleşmelerinde 8 Ekim Perşembe günü saat 13.00’de Sigortam.Net – Global Connect Travel Düzce, 15.15’te Manisa Büyükşehir Belediyespor – Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 17.30’da Bornova Belediyesi – Semt77 Yalovaspor ve 19.45’te de Balıkesir Büyükşehir Belediyespor – Ankara Anadolu Basket karşılaşmaları oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet