Batarya Kılıfına Kamera Özelliği Geldi

Yeni iPhone 11’in batarya kılıfı şimdi farklı bir özelliği ile daha kullanıcılarının işini kolaylaştırıyor. Apple, iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max modelleri için tasarladığı battery case’lere (batarya kılıfı) kamera...

Yayınlanma:
Batarya Kılıfına Kamera Özelliği Geldi

Yeni iPhone 11’in batarya kılıfı şimdi farklı bir özelliği ile daha kullanıcılarının işini kolaylaştırıyor. Apple, iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max modelleri için tasarladığı battery case’lere (batarya kılıfı) kamera tuşunu da ekledi. Telefon aksesuarlarında görmeye alışık olmadığımız türden bir özelliğin Apple tarafından hayata geçirilmesi ise aslında teknoloji meraklılarını şaşırtmadı. iPhone 11 telefonlarda kamera görüntü kalitesini en üst seviyeye taşıyarak portre modunu getirmişti. Dolayısıyla da iPhone kullanıcılarının en çok önem verdiği özelliklerden birini kamera fonksiyonu oluşturuyor.

PİLİN BÜYÜKLÜĞÜ AÇIKLANMADI

Şimdi piyasaya sunulan bu yeni batarya kılıfı direkt olarak kamera uygulamasına bağlanıyor ve telefonunuz kilitle olsa bile fotoğraf çekebilmenize olanak tanıyor. Apple’dan yapılan açıklamada batarya kılıflarındaki pilin büyüklüğü açıklanmazken, kullanıcılara en az yüzde 50 daha uzun pil ömrü sunacağı belirtildi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet