Bayer Türk’te yeni atamalar

Farma / Genel Tedaviler Bölümü’nde İş Operasyonları Müdürü olarak görev yapan Çağrı Maraşlı, Genel Tedaviler Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı.Farma / Genel Tedaviler Bölümü’nde Satış ve Pazarlama Müdürü...

Yayınlanma:
Bayer Türk’te yeni atamalar

  • Farma / Genel Tedaviler Bölümü’nde İş Operasyonları Müdürü olarak görev yapan Çağrı Maraşlı, Genel Tedaviler Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı.
  • Farma / Genel Tedaviler Bölümü’nde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Dalya Heper Ertürk, EMEA Bölgesi KaNDy Proje Lideri oldu.

 

Bayer Türk’te iki yeni atama gerçekleşti. Farma / Genel Tedaviler Bölümü’nde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Dalya Heper Ertürk, EMEA Bölgesi KaNDy Proje Lideri oldu. Ertürk, Ağustos 2020’de İngiliz kökenli KaNDy firmasının Bayer tarafından satınalınması ile birlikte EMEA bölgesinde Kadın Sağlığı alanındaki yeni tedavilerin stratejisinden sorumlu olacak. 

ODTÜ İşletme Bölümü mezunu olan Dalya Heper Ertürk 17 yıllık Bayer deneyimi ile görevini İstanbul’dan yürütmeye devam edecek.

Farma / Genel Tedaviler Bölümü’nde İş Operasyonları Müdürü olarak görev yapan Çağrı Maraşlı, Genel Tedaviler Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı. 

1 Aralık tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan Maraşlı, Başkent Üniversitesi Medikal Mühendislik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. Maraşlı 15 yıllık sektör deneyiminin yanı sıra 8 yıldır Bayer’e katkı sağlıyor. 


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet