Bel Karper, Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı

Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandıGeleneksel peyniri yaratıcı ürün konseptleriyle yorumlayan Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından...

Yayınlanma:
Bel Karper, Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı

Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı

Geleneksel peyniri yaratıcı ürün konseptleriyle yorumlayan Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan kılavuzdaki kriterleri yerine getirerek “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

La Vache Qui Rit, Kiri ve Karper markalarını bünyesinde bulunduran Bel Türkiye, TSE tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi için tüm denetimlerini başarı ile tamamladı.

Pandemi süreci boyunca hayata geçirdiği önlemler, çalışanları için aldığı üst düzey hijyen tedbirleri ve tüm paydaşlara ulaşana kadar birçok kontrol noktasında gerçekleştirdiği analizlerle ürünlerini en sağlıklı ve güvenilir biçimde buluşturan Bel Karper TSE'den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı.

Çorlu fabrikasında yapılan incelemeler sonucunda güvenli üretim belgesi aldıklarını belirten Bel Türkiye Genel Müdürü Aytekin Yıldız Son dönemde değişen tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına en hızlı yanıt veren şirketlerden biri olarak sürecin ilk gününden bu yana aldığımız önlemler ile tüketicimizi sağlıklı ürünlerle güvenli üretim uygulamalarımız ile buluşturuyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet