BELEDİYE TİYATROSU TURNEDEN TURNEYE KOŞUYOR

Alanya Belediye Tiyatrosu, 5.Uluslararası Ankara Kukla Festivali’ne katılmak için yola çıktı. Geçtiğimiz hafta ilk turnesini Bursa’da düzenlenen 24. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Festivali’nde gerçekleştiren ABT, 22...

Yayınlanma:
BELEDİYE TİYATROSU TURNEDEN TURNEYE KOŞUYOR

Alanya Belediye Tiyatrosu, 5.Uluslararası Ankara Kukla Festivali’ne katılmak için yola çıktı. Geçtiğimiz hafta ilk turnesini Bursa’da düzenlenen 24. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Festivali’nde gerçekleştiren ABT, 22 Ekim yarın saat 10:00 ve 11:00’de ise Yılmaz Güney Sahnesi’nde Ankara seyircisiyle buluşarak sezonun 2. turnesini de yapmış olacak.


KRAL OLMAK İSTEMEYEN ASLAN ANKARA YOLCUSU
İlk kez geçen yıl sahnelenen ve izleyiciden büyük beğeni alan Kral Olmak İstemeyen Aslan Ankaralı seyircilerle buluşmak için bugün yola çıktı. 19 Ekim’de başlayan ve 27 Ekim tarihine kadar devam edecek 5. Uluslararası Ankara Kukla Festivali’nde sahneye alacak Kral Olmak İstemeyen Aslan, böylece kukla oyunları, sergiler ve atölyelerden oluşan 42 etkinliğin içine adını da yazdırmış olacak.

Tiyatro Tempo’da açılışı yapılan festival, Ankara merkez ve Beypazarı ilçesini de içine alan 13 ayrı mekanda izleyicileriyle buluşmaya devem ediyor.
Uluslararası Ankara Kukla Festivali’nde bu yıl Kazakistan, Ukrayna, Bulgaristan, Almanya, İsrail, Rusya ve Türkiye’den katılan sanatçılar sergiler, atölye çalışmaları, yetişkin ve çocuk oyunlarıyla Ankaralı seyircilerle birlikte olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet