Berkay, Dert Faslın ‘da…

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Türk Pop Müziğinin son yıllardaki en üretken isimlerinden Berkay, sevenlerini bu defa ‘Dert Faslı’ adını verdiği yeni şarkısı ile selamlıyor.

Yayınlanma:
Berkay, Dert Faslın ‘da…

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Türk Pop Müziğinin son yıllardaki en üretken isimlerinden Berkay, sevenlerini bu defa ‘Dert Faslı’ adını verdiği yeni şarkısı ile selamlıyor. Söz yazarı ve besteci Berkay her projesinde olduğu gibi geleneği bozmadı ve bu şarkısının da prodüktörlüğünü kendi yaptı.

Sözü ve müziği Ezgi Ceren Anar ve Berkay düzenlemesi Çağrı Telkıvıran imzası taşıyan ‘Dert Faslı’ çıktığı an itibariyle dijital platformlarda 1 numaraya yükselerek zirvenin sahibi oldu. Berkay katıldığı radyo programında yeni şarkısını anlatırken hayallerini, korkularını ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

-Hayaliniz var mı?

“Hayallerim var. Ama yapabilecek ölçekteki birçok hayalimi gerçekleştirdim. Baba olmaktı baba oldum iyi bir eş. Güzel bir müzik. Hepsi oldu Allah’a çok şükür. Şimdi ki; hayalim başka hayatlara dokunabilmek. 18-19 yaşında albüm çıkarmak, şarkı söylemek gibi bir hayali olan yetenekli bir müzisyenin elinden tutup biraz daha işini çabuklaştırmak. İhtiyacı olan herhangi birisine imkânım doğrultusunda dokunup, onu ferahlatmak böyle hayallerim var artık. Ben samimi bir adamım sokakta herkes çok güzel şeyler söylüyor bana. Yaşamadığım ya da olmadığım bir şeyi göstermeye çalışmıyorum. Örneğin insanlar böyle ev aldı, şu arabayı aldı diye… Bu haberler çıktığında ben utanıyorum. Yıllar öncesine gittiğimde 7 bin TL’ye bir tane woswos alıp üstünü kestirmek iki yıl içeresinde de borcunu ödemekti. Üniversite hayatım boyunca bir kaç üniversiteye girip çıktım iyi bir öğrenci olmayı da beceremedim. Bu da mesela örnek alınmaması gereken bir durum. Ama anlatıyorum. O dönemde üç arkadaş 1000 TL ev kirasını ödeyemezdik. Dolayısıyla bugün sahibi olduğum her şeyin kıymetini ve değerini çok iyi biliyorum. İnsanların kazandığı paralardan konuşulması çok ayıp geliyor. Gittiği tatillerin reklamı olması utanıyorum. Arkadaşlarımla en büyük keyfimiz dilim pizza yemekte o zamanlar ama asla bütün pizzayı yiyemezdik, taksiye binmeyi hatırlamam dolayısıyla şimdi bindiğin araba ile gündeme geldiğinde rahatsız oluyorum. İyi ki; o günleri yaşamışım. Belki onları yaşamasaydım bugün sahip olduğum hiçbir şeyin kıymetini bilemezdim. Allah’a bin kere şükürler olsun ki; hem dünüme, hem bugüne hem yarınıma. Şükretmek önemlidir. Şükretmeyi çocuklarıma öğreteceğim. Bugün uyandığında sevdiklerinin varlığına, kazandığın paraya aldığın nefese, sağlığa hayatındaki her zerreye şükretmek.

-Korkularınız var mı?

“Yalnızlık. Yaş 55 geldiğinde seni seven dostların yoksa sohbet edeceğin kardeşin yoksa, arkadan koşup boynuna sarılıp, üç-beş evlat yoksa seni seven bir karın yoksa. Halen bir evde tek başınaysan, çok ürkütücü. Korkum yalnızlık olduğu için ona göre dost biriktiriyorum. Gerçek dostlar biriktiriyorum.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet