Bilişim 500’de Univera ilk 3’te yer aldı

16 ülkede faaliyet gösteren Univera, en büyük bilişim şirketlerinin belirlendiği Bilişim 500’de ilk 3 şirket arasında yer aldı. BT Haber tarafından bu yıl 22.si düzenlenen raporda, 2020 verilerine göre, Univera Türkiye Merkezli...

Yayınlanma:
Bilişim 500’de Univera ilk 3’te yer aldı

16 ülkede faaliyet gösteren Univera, en büyük bilişim şirketlerinin belirlendiği Bilişim 500’de ilk 3 şirket arasında yer aldı. BT Haber tarafından bu yıl 22.si düzenlenen raporda, 2020 verilerine göre, Univera Türkiye Merkezli CRM Yazılımı Üretici kategorisinde ilk 3’te yer aldı. Ayrıca, Türkiye Merkezli Üretici Barındırma Yönetim Hizmeti kategorisinde ise ilk 10’a girdi. 

“Panorama 8’i yeni nesil teknolojiler ile geliştirdik”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Univera Genel Müdürü Merthan Kaleli, “Univera olarak uzun yıllardır yer aldığımız listede bu sene de yer almak bizi gururlandırdı. Satış, servis ve lojistik iş süreçleri için geliştirdiğimiz ve 1992’den beri sahada koşan Panorama çözümümüz Bilişim 500’de yerini alarak kendini bir kez daha ispatladı. Panorama’nın 8. versiyonunu yeni teknolojiler ile geliştirdik ve bu yılın 4. çeyreği itibarıyla kullanıma hazır” dedi. 

“SaaS uygulamalara ağırlık vereceğiz”

Mobil odaklı bir firma olarak yola çıktıklarına dikkat çeken Merthan Kaleli, “Mobil odaklı yaklaşımımız bizi her zaman bir adım öteye taşıdı. Ayrıca, bu yıl bulut ortamında çalışacak, SaaS, ödediğin kadar kullan modelli yepyeni platformumuzu da duyurmak üzereyiz. Bu yeni platformumuzu mikroservis tabanlı yepyeni bir mimari ile saha servis yönetimi çözümü olarak geliştirdik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet