Bir yılbaşı klasiği: sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler

BEYMEN Club 2020 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, rengarenk kazaklardan puff montlara, sıcacık yün berelerden ceket formlu gömleklere, canlı renklerdeki deri el portföylerinden sevimli hayvan desenli trikolara uzanan farklı hediye seçenekleriyle...

Yayınlanma:
Bir yılbaşı klasiği: sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler

BEYMEN Club 2020 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, rengarenk kazaklardan puff montlara, sıcacık yün berelerden ceket formlu gömleklere, canlı renklerdeki deri el portföylerinden sevimli hayvan desenli trikolara uzanan farklı hediye seçenekleriyle yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor. Markanın ikonik kaz logosu ise el portföylerinden jakarlı kazak ve atkılara pek çok üründe karşımıza çıkıyor.

Farklı doku, tarz ve renkleri buluşturan BEYMEN CLUB 2020 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, yılbaşı için konforlu ve güncel hediye seçenekleri sunuyor. Ekose ya da Oxford gömleklerden jakar trikolara, evrak çantalarından desenli atkılara ve dolgulu montlar pek çok alternatif yılbaşı alışverişlerinin favorisi olmaya aday.

BEYMEN Club’ın 199 TL’den başlayan yılbaşı hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu etmek için size en yakın BEYMEN Club’a uğramayı veya www.beymenclub.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet