Bosch Professional 18V Akü Sistemi, kullanıcıların zaman, yer ve bütçelerinde tasarruf etmelerini sağlıyor

Bosch Professional 18V Akü Sistemi, kullanıcıların zaman, yer ve bütçelerinde tasarruf etmelerini sağlıyor   Wilfried Beckel, Johannes Vorholt ve Reinhold Winkler sabahları Almanya'nın Horstmar şehrindeki şantiyelerine giderken artık şu iki önemli konu hakkında endişelenmiyor: Hangi aletle hangi akü kullanılmalı? Hangi aküyle hangi şarj cihazı kullanılmalı? Kendileri artık, tüm akülü el aletleri için tek bir güç kaynağı olarak

Yayınlanma:
Bosch Professional 18V Akü Sistemi, kullanıcıların zaman, yer ve bütçelerinde tasarruf etmelerini sağlıyor

Bosch Professional 18V Akü Sistemi, kullanıcıların zaman, yer ve bütçelerinde tasarruf etmelerini sağlıyor

 

Wilfried Beckel, Johannes Vorholt ve Reinhold Winkler sabahları Almanya'nın Horstmar şehrindeki şantiyelerine giderken artık şu iki önemli konu hakkında endişelenmiyor: Hangi aletle hangi akü kullanılmalı? Hangi aküyle hangi şarj cihazı kullanılmalı? Kendileri artık, tüm akülü el aletleri için tek bir güç kaynağı olarak Bosch Professional 18V Sistem serisinden bir akü tercih ediyor. Maue Wohnbau GmbH'nin deneyimli satışçılarına göre birbiriyle uyumlu olmayan akü ve şarj cihazları ile uğraşma devri sona eriyor. Kullanıcılar; zaman, yer ve bütçelerinde tasarruf ediyor. Peki, bunu sağlayan ne? Bosch Professional 18V Sistemi, çok sayıda uzman markanın el aletleriyle bile uyumlu olarak tasarlandı. Sistem, esnafların; projektörler, silikon tabancaları, kablosuz hidrolik kesme aletleri ve hatta yüzeyleri koronavirüs ve benzeri durumlara karşı güvenilir şekilde dezenfekte eden UV lambaları gibi özel ürünlerle aynı aküleri kullanmasını daha kolay ve esnek hale getiriyor. Brennenstuhl, Cox Sulzer, Fein, Heraeus, Klauke, Ledlenser, Lena Lighting, Sonlux ve Wagner ile gerçekleştirilen iş ortaklıkları sayesinde Bosch Professional, kendi elektrikli el aleti portföyünün çok ötesine geçen, daha geniş bir uygulama yelpazesinde kullanım sağlıyor. Ayrıca bu liste büyümeye de devam ediyor: Professional 18V Sistemi, gelecekte de birçok uzman markadan daha fazla aletin kullanılmasına imkân sağlayacak şekilde ayarlanmıştır.

 

Işık olsun

Bungalov yapımındaki çatı altı saçak yapıştırma işlemi erkenden başlar. Wilfried Beckel, Bosch 5.0 Ah Professional akü ile çalışan akülü Cox Sulzer kartuş sistemi sayesinde neme dayanıklı membranı çatı çıtalarına anında monte eder ve yapıştırır. Wilfried Beckel, köşeleri ve dar alanları yapıştırmanın manuel silikon tabancasına göre çok daha hızlı ve kolay olduğunu söylüyor. Sonrasında, çatı çıtalarını doğru uzunlukta kesmek için Bosch GST 18V-LI S Professional dekupaj testeresinde de aynı aküyü kullanıyor. Yerde duran ana ışık kaynağı Brennenstuhl Professional Line LED projektör de yine Bosch aküsüyle çalışıyor.

 

Büyük bir avantaj: Zaman, yer ve bütçede tasarruf

Maue Wohnbau GmbH'nin yöneticisi Daniel Maue, şantiye çalışmalarındaki gidişattan memnun olduğunu şu sözleriyle aktarıyor, “Paydaşlarımızla birlikte anahtar teslim inşaat işlerini kolaylaştırıyoruz ve şantiyelerimizde havalandırma, ısıtma, alçı panel yapımı, duvar örme, kiremit döşeme, pencere ve kapı yapımı, marangozluk, sanitasyon, zemin kaplama, sıva ve boya gibi birçok farklı iş yapıyoruz. Kullanılan tüm aletler için tek bir güç kaynağına sahip olmamız bizim zaman, yer ve bütçemizde tasarruf etmemizi sağlıyor.” Bosch Professional 18V Sistemindeki “uyumluluk” özelliğini çok önemsiyor. 2008 yılına kadar uzanan tüm yeni aletler, mevcut aletler, aküler tamamen birbirleriyle uyumludur ve mevcut alet yelpazesini kullanmaya devam etmeyi mümkün kılar. Klauke ES1 05 CFB hidrolik kesme aleti gibi özel aletler bile akü platformuyla uyumludur. Bu özellik, sonuca ulaşmayı çok daha hızlı hale getiriyor. Ayrıca, şirketin verimli çalışma ve çoklu ticaret yaklaşımıyla da örtüşüyor.

 

Her makineye uyumlu: Daha hızlı ve daha kolay

Reinhold Winkler, bazı iç kaplamalarda kontrplak levhaları istenilen boyutta kesmek için Bosch BITURBO GKS 18V-68 GC Professional akülü daire testereyi kullanıyor. Ekip, testereyle kesme gibi yoğun güç gerektiren işler için Bosch Professional'ın en güçlü akülü el aleti ve akü serisi olan BITURBO motor teknolojisine sahip aletleri ve ProCORE 18V aküleri tercih ediyor. Testerenin yüksek performanslı kömürsüz motoru, aletin elektronik parçaları ve piliyle en iyi şekilde uyum sağlıyor. Bu kombinasyon, en son hücre teknolojisi ve verimli sıcaklık yönetimi ile donatılmış önerilen ProCORE 18V akülerden maksimum güç elde edilmesine imkân veriyor. Her seviyedeki tüm aküler, şu anda dünya çapındaki en hızlı 18V şarj cihazı olan GAL 18V-160 C Professional ile şarj ediliyor. Güç yükseltme modunda, ProCORE 18V 8.0Ah Professional akü ise sadece 15 dakikada 50'ye kadar şarj oluyor.

 

Johannes Vorholt, Bosch BITURBO GBH 18V-45 C Professional akülü kırıcı deliciyi ProCORE 18V 12.0 Ah akü ile birlikte kullanıyor. Temel kanalizasyon borusu döşenmeden önce, çıkıntılı temelin çıkarılması gerekiyor. BITURBO kömürsüz motor ve ProCORE 18V akü teknolojisi sayesinde GBH 18V-45 C Professional akülü kırıcı delici, bir kablolu alete eş değer güçte performansa ulaşarak işin en kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor. Johannes Vorholt, daha sonra Bosch GSA 18 V-LI C Professional akülü panter testere ile boruları doğru uzunluğa getiriyor. Aynı zamanda, Reinhold Winkler ProCORE 18V 8.0 Ah aküyü Bosch BITURBO GWX 18V-15 SC Professional açılı taşlama makinesine takıyor ve diğer iki çıkıntılı takviye çubuğunu uzunlamasına kesiyor. Winkler, “Her şey çok daha hızlı. Artık hangi aküyü hangi aletle kullanacağımızı düşünmemize gerek yok. Aletler ve aküler arasında kolayca geçiş yapabiliriz.” diyor. Sonuç olarak, üç profesyonel de aynı fikirde: Bosch Professional 18V Akü Sistemi, zorlu işleri gerçekten kolaylaştırıyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet