Burhan Felek Atletizm Stadı Açıldı

Uzun süredir yenileme çalışmaları süren, uluslararası standartlardaki Burhan Felek Atletizm Pisti’nin açılışı, 8 Şubat Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem...

Yayınlanma:
Burhan Felek Atletizm Stadı Açıldı

Uzun süredir yenileme çalışmaları süren, uluslararası standartlardaki Burhan Felek Atletizm Pisti’nin açılışı, 8 Şubat Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.
TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nun ev sahipliği yaptığı açılış törenine, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları da katıldı. Burhan Felek Atletizm Pisti’nin açılışında mahalle tipi sahalar ile bütün imkânları çocukların ayağına götürdüklerine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Şu ana kadar ülke genelinde 2 bin 425 mahalle ve okul sahası inşa ettik. Bunlara ilave olarak, bin 18 mahalle tipi sahamızın yapımı da sürüyor. İstanbul’umuzun da her ilçesini yüzme havuzları, kortlar, atletizm pistleri, basketbol, futbol ve voleybol sahalarıyla donatmaya devam edeceğiz. Tabii bu vesileyle Kadın Voleybol Milli Takımımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Zira 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma vizesini de aldılar” A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar da törende yaptığı konuşmada; “Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Bakanlarım, bizler Filenin Sultanları olarak çok güzel başarılara imza attık. Mutlu ve gururluyuz. Bu başarıları elde ederken de Türk halkının desteğini hissetmek bizler için çok önemliydi. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet