Büyükşehir’den 23 Nisan’da çevrimiçi satranç turnuvası

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası düzenliyor.

Yayınlanma:
Büyükşehir’den 23 Nisan’da çevrimiçi satranç turnuvası

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası düzenliyor. 7-12 yaş grubu öğrencilerin mücadele edeceği Satranç Turnuvası, 24-29 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği işbirliğiyle gerçekleştirilecek, 12. Geleneksel Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 24-29 Nisan tarihleri arasında 12 kategoride online yapılacak. 7-12 yaş grubu öğrencilerin mücadele edeceği turnuvaya kayıt ve başvuru işlemleri antalya.tsf.org.tr adresinden yapılacak.

KATEGORİLER

Turnuvada sporcular;7 Yaş Genel ve Kız Kategorisi (2014 doğumlular),8 Yaş Genel ve Kız Kategorisi (2013 doğumlular),9 Yaş Genel ve Kız Kategorisi (2012 doğumlular),10 Yaş Genel ve Kız Kategorisi (2011 doğumlular),11 Yaş Genel ve Kız Kategorisi (2010 doğumlular),12 Yaş Genel ve Kız Kategorisi (2009 doğumlular) olmak üzere 12 farklı kategoride yarışacaklardır.

ÖDÜLLER

Her kategoride dereceye giren sporculara kupa, madalya, bisiklet, tablet ve akıllı kol saati gibi çeşitli hediyeler verilecek. Turnuvaya kayıt için öncelikle Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisansına sahip olunması gerekiyor. TSF lisansı için antalya.tsf.org.tr adresine başvurulması gerekiyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet