Can Sağlık Grubundan Spora Bir Destek Daha

İzmir ve Manisa Salihli’de sağlık hizmetlerini sürdüren Can Sağlık Grubu sürdürülebilir sağlık ve iyilik manifestosunu spora ve sporcuya gösterdiği destek ile bir kez daha vurguladı. Desteklere Bir Yenisi EklendiYakın...

Yayınlanma:
Can Sağlık Grubundan Spora Bir Destek Daha

İzmir ve Manisa Salihli’de sağlık hizmetlerini sürdüren Can Sağlık Grubu sürdürülebilir sağlık ve iyilik manifestosunu spora ve sporcuya gösterdiği destek ile bir kez daha vurguladı. 

Desteklere Bir Yenisi Eklendi

Yakın dönemde spor ve sporcuya gösterdiği desteklerle büyük ses getiren Can Sağlık Grubu desteklerine bir yenisini ekledi.  Taraflar arasında yapılan sağlık sponsorluğu kapsamında ING Basketbol Süper Ligi başarılı ekiplerinden Aliağa Petkimspor, tüm sezon boyunca sağlık kontrollerini İzmir Özel Can Hastanesi’nde gerçekleştirebilecek.

Bu desteğin kurumsal kimliklerinin bir parçası olduğunu belirten Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer KESKİNER sosyal sorumluluk faaliyetleri ile ilgili olarak;

“Hedefimiz, dünyanın önemli hastaneleri sıralamasında yer almak bu nedenle Can Sağlık Grubu olarak Hasta Hane mantığı yerine Sağlık Hane olarak konumlandırdığımız hizmetlerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sporun ve sporcularımızın yanında, toplum sağlığını korumanın farkındayız.  Bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ İfadeleriyle konunun İzmir Özel Can Hastanesi için önemine dikkat çekti.

Kurumsal Yapının Önemli Bir Parçası

2017 yılından bu yana İzmir’de faaliyet gösteren İzmir Özel Can Hastanesi yeni sponsorluk anlaşması ile sporcuya destek konusuna ne kadar önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Yakın zamanda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ve sponsor destekleri İzmir Özel Can Hastanesinin sahip olduğu vizyonu destekliyor. İzmir ve İzmirlilere değer odaklı hizmet anlayışı ile çalışan Can Hastanesi dönüşümlü hizmet anlayışı ile ilerleyen dönemlerde de İzmir’de her alanda hayatı güzelleştirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet