Canı pahasına mücadele etmiştir

Ülkesini ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan Aziz Milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, mukaddeslerine,...

Yayınlanma:
Canı pahasına mücadele etmiştir

Ülkesini ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan Aziz Milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, mukaddeslerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele etmiştir.

1071’den beri bu toprakların vatana dönüşmesi “Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi” anlayışını şiar edinmiş, Necip Türk Milletinin içinden çıkmış yiğitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimiz vatan uğruna nurlanan, gazilerimiz de bu uğurda onurlanan kahramanlardır. Onlar, bu ülkeyi, vatanını canından aziz bilerek bu topraklarda gelecek nesillerin mutlu, huzurlu ve bağımsız yaşamasını sağlamak için gözünü bile kırpmadan canını feda etmeye hazır yola çıkan kahramanlarıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' e “Gazilik” ve “Mareşallik” unvanının verildiği Kahraman Gazilerimize ithaf edilen “19 Eylül Gaziler Günü” münasebetiyle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan Kahraman Gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, hayatta olan Gazilerimize, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.

Orhan ÇEVİK

Antalya İl Emniyet Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet