Capital Sports Media, Cedi Academy Basketbol takımına sponsor oldu

İngiltere merkezli medya ajansı Capital Sports Media, Türk sporuna yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Capital Sports Media, Cedi Academy Basketbol takımına sponsor oldu

İngiltere merkezli medya ajansı Capital Sports Media, Türk sporuna yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Türkiye’de özel yapılanmasıyla, faaliyete geçtiği günden bu yana Türk sporu ile iç içe olan Capital Sports Media, genç sporculara destek olmak için Cedi Academy ile yeni bir iş birliği hayata geçirdi. Bu kapsamda şirket, Türk NBA yıldızı Cedi Osman’ın, Türk basketboluna hizmet ederek basketbol oynayan veya oynamak isteyen sporcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurduğu akademiyle sponsorluk anlaşması imzaladı. 

 

Spor kulüplerinin saha içi ilan kullanım alanları ve sosyal medya platformlarıyla ilgili pazarlama ve iletişim faaliyetlerine imza atan Capital Sports Media, kulüplere yarattığı yeni gelir modelleriyle dikkat çekerken, genç sporculara verdiği destekle de adından söz ettiriyor. Bu kapsamda şirket, hayata geçirdiği yeni iş birliğiyle Cedi Academy basketbol takımının sırt formasına sponsor oldu. Türk basketboluna hizmet etmek, basketbol oynayan veya oynamak isteyen sporcuların gelişimlerine saha içi ve saha dışı katkı sağlamak amacıyla kurulan Cedi Academy, Türkiye'nin pek çok bölgesindeki Basketbol Okulları projeleriyle çalışmalarına devam ediyor. 

 

“Spor pazarlamasına yeni bir bakış açısı getirmek istiyoruz”

 

Capital Sports Media Genel Müdürü Mustafa Turgun, hayata geçen yeni iş birliğiyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:  

 

Tüketicilerle markaları doğru bir çerçeve ve hedef kitle anlayışı için buluşturmayı hedefleyen Capital Sports Media olarak; bir yandan da spor pazarlamasına yeni bir bakış açısı getirerek eğitim ve spor kültürüne odaklı, gençlerin spor okur yazarlığı düzeyini arttıracak projeler hayata geçiriyoruz. Sporun; oyunculardan oyuncu temsilcilerine, kulüplerden medya olanaklarına kadar sağladığı geniş bir ekosistem mevcut. Capital Sports Media olarak; hem herkes için yenilikçi imkanlar yaratmak, hem de sporculara ve spor endüstrisinde çalışmak isteyen gençlere faydalı olacak işlere imza atmak istiyoruz. Bu misyonla, yeni basketbol sezonuyla birlikte sporcu eğitimine destek olmaya devam ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanında yer alan şubeleriyle basketbol severlere alt yapı ve eğitim olanakları sunmaya çalışan Cedi Academy ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini çok kıymetli buluyoruz. Bu akademiden Türk basketbolunun gelişimine katkı sağlayacak, ileride bayrağımızı yurt dışında da dalgalandıracak yeni yıldızlar çıkacağına inanıyoruz.” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet