Caribou Coffee, Caddebostan sahilinde özel bir parti ile açıldı

Dünya'nın en ünlü kahve markalarından biri olan Caribou Coffee, 2017'ye hızlı bir giriş yaparak yeni şubelerine bir yenisini ekledi.Caddebostan sahilinin en güzel yerinde 4 Şubat 2017'de Kadıköylülere özel bir partiyle açılan...

Yayınlanma:
Caribou Coffee, Caddebostan sahilinde özel bir parti ile açıldı

Dünya'nın en ünlü kahve markalarından biri olan Caribou Coffee, 2017'ye hızlı bir giriş yaparak yeni şubelerine bir yenisini ekledi.

Caddebostan sahilinin en güzel yerinde 4 Şubat 2017'de Kadıköylülere özel bir partiyle açılan Caribou Coffee, Kadıköy halkı tarafından çok beğenilerek yoğun bir ilgi gördü. Canlı müzik, Caribou lezzetlerinden örnekler sunulan ve çeşitli sürprizlerin olduğu parti tüm gün boyunca devam etti.

Caribou Coffee Türkiye yöneticileri, bu yoğun talebin geleceğinden emin olduklarını ve Türkiye’de 10’dan fazla  ilde 60’dan fazla şubeye ulaşan Caribou Coffee’nin istikrarlı büyümesini 2017 yılında da sürdürmeye devam ederek, Türkiye genelinde yeni şube açılışlarına hızla devam edeceklerini bildirdiler. 

Yağmur Ormanları sertifikalı kahveler

Caribou Coffee’ye gösterilen bu ilgi ve diğerlerinden ayıran en önemli özellikler ise Caribou’nun kendi özel blend kahve çekirdeklerinin uluslararası boyutta Yağmur Ormanları’ndaki sertifikalı çiftçiler tarafından yetiştiriliyor ve markanın dünya çapındaki şubelerine satılıyor olmasından geliyor. Tüm ürünlerde günlük süt kullanılıyor ve ürünlerin üçte biri gerçek çikolatayla yapılıyor. Yaz ve kış mevsimine uygun olarak dizayn edilen şubelerde bahçe alanlarına önem veriliyor. Herkesin ücretsiz yararlanabileceği ses sistemi, LCD’leri olan toplantı odaları, çocuklar ve engelliler için düşünülmüş tuvaletler her şubede bulunuyor.

Caribou Coffee® Türkiye Hakkında:

Kuveytli Al Sayer Ailesi ile Yıldız Holding'in yüzde 50-50 hisse ortaklığı yaparak 2011 yılında Türkiye Pazarı'na getirdikleri Caribou Coffee markasının tüm hisseleri, 2015 itibariyle, iki ortak arasında varılan anlaşma sonucunda Al Sayer Grubu'na devredilmiştir.

Dünya'nın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Caribou Coffee'nin Türkiye ofisi, markanın Ortadoğu franchise sahibi Al Sayer Grubu tarafından yönetilmektedir. Türkiye’de 10 dan fazla  şehirde 60’dan fazla Caribou Coffee bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet