Çavuşoğlu şampiyon badmintoncuları ağırladı

Türkiye Okul Sporları Badminton Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Gazipaşa'nın İstiklal Şehit Süleyman Gür İlköğretim Okulu Badminton Takımı, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.Aytemiz Alanyaspor...

Yayınlanma:
Çavuşoğlu şampiyon badmintoncuları ağırladı

Türkiye Okul Sporları Badminton Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Gazipaşa'nın İstiklal Şehit Süleyman Gür İlköğretim Okulu Badminton Takımı, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Aytemiz Alanyaspor Badminton Takımı antrenörü de olan Gazipaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Badminton Antrenörü Yusuf Ateş, okul takımı sporcularının aynı zamanda Aytemiz Alanyaspor'un lisanslı sporcuları olduğunu söyledi. İlk olarak Antalya'da 25-26 Mart tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Badminton Turnuvası'na katıldıklarını belirten Ateş, "Antalya'da birinci olduk ve 12-14 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılan bölge turnuvasına katıldık. 12 il takımı arasında burada da birinci olduk. Emirhan Ergin, Ali Arda Uysal, Veli Mutlu ve Alp Sayın'dan oluşan takımımız 14-16 Mayıs tarihleri arasında Elazığ'da düzenlenecek Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. İlk kez Türkiye şampiyonasına katılacağız. Hedefimiz ilk 8'e girmek. Bu bizim için büyük bir tecrübe olacak" dedi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise antrenör Yusuf Ateş ve sporcuları elde ettikleri birinciliklerden dolayı kutlayarak Türkiye şampiyonasında başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet