Cesur bir kadının yolculuğu

Son dönemin en çok dikkat çeken genç yıldızlarından Aybüke Albere, ‘’Korkmam Ben’’ isimli yeni şarkısı ve klibini yayınladı.

Yayınlanma:
Cesur bir kadının yolculuğu

Son dönemin en çok dikkat çeken genç yıldızlarından Aybüke Albere, ‘’Korkmam Ben’’ isimli yeni şarkısı ve klibini yayınladı.

‘’Cesur bir kadın yolunda yürürken yolculuğunu paylaşıyor.’’ sözleri ile duygularını ifade eden güzel sanatçı, hem müzikal anlamda hem de stilinde yaptığı değişim ve yenilik ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Aybüke Albere’nin yeni şarkısı sanatçı o gece sahnedeyken yayınlandı. Sahnesini Murat Dalkılıç’a bırakarak Instagram üzerinden canlı yayın açan sanatçı, dinleyicileri ve yakın arkadaşlarıyla bu heyecanlı anı paylaştı. Aybüke’nin heyecanına Edis, Berkay Şahin, Onurr, Burak Altındağ gibi ünlü isimler de ortak oldu.

Tek taraflı bir aşkı anlattığı Korkmam Ben şarkısının klibindeki seksi ve iddialı görünümü ile beğeni toplayan Aybüke Albere, sesi ile de dinleyicileri büyüledi.

Söz ve müziği Çağrı Telkıvıran’a, aranjesi Adnan Telkıvıran’a ait olan şarkının mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu imzası taşıyor.

Klibinde Aybüke Albere’ye yönetmen koltuğunda Murat Joker, görüntü yönetmenliğinde Varol Şahin eşlik ediyor. Tarzıyla büyülü bir görüntü sunan genç yıldız, styling’de ise kendisini Nil Ninat’a emanet ediyor.

Aybüke Albere’nin yeni teklisi ‘’Korkmam Ben’’ Wonder Wheel Live etiketiyle 25 Eylül tarihinden itibaren tüm dijital platformlarda yerini aldı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet