CHP ANTALYA KADIN KOLLARI SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN KERMESTE

CHP ANTALYA KADIN KOLLARI SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN KERMESTECHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aycan Özbey, Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Neşe Bakar ile Alanya...

Yayınlanma:
CHP ANTALYA KADIN KOLLARI SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN KERMESTE

CHP ANTALYA KADIN KOLLARI SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN KERMESTE

CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aycan Özbey, Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Neşe Bakar ile Alanya İlçe Kadın Kolları’nın “Ahmet’e Umut ol” kermesine katılırken, aynı gün içerisinde Kumluca’da da “Aybars Bebek” içinde bir kermes düzenlediğini söyleyen Deveci destek olmak üzere yönetici arkadaşlarında Kumluca da olduğunu belirtti.

Bu ülkenin çocuklarını yaşatmaya mecburuz diyen Deveci “Türkiye de 12 bin’e yakın SMA Hastası çocuk olduğunu söylerken, Antalya ilimizde 5 tane SMA’lı çocuk olduğunu ve yardım beklediklerini söyledi. Hükümet’in bu çocukları, görmezden geldiğini ve bu duruma çok üzüldüğünü belirtirken, biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak çocukların ve ailelerinin yanlarında olacağız dedi.

Deveci bizler Cumhuriyet Halk Partisinin bireyleri olarak, İl Kadın Kolları olarak mücadele etmeye devam edeceklerini, yardım bekleyen tüm vatandaşların yanlarında olacaklarını, kimsesizlerin kimsesi olmak için mücadele edeceklerini söylerken, bu farkındalık projesini oluşturan Kumluca Örgütüne ve Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz ve Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a teşekkür etti.

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet