CHP Elektrik Zamlarını Protesto Etti

CHP ilçe örgütü önderliğinde sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların da katılımıyla CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. önünde elektrik faturalarına yansıyan fahiş zamlara tepki olarak başkan Coşkun Karadağ bir basın...

Yayınlanma:
CHP Elektrik Zamlarını Protesto Etti

CHP ilçe örgütü önderliğinde sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların da katılımıyla CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. önünde elektrik faturalarına yansıyan fahiş zamlara tepki olarak başkan Coşkun Karadağ bir basın açıklaması yaptı: "Kurtuluş mücadelesinin başlangıç yeri olan Samsun'da Atatürk Onur Anıtına yapılan saldırıyı kınayarak başlayan Karadağ, vatandaşların yapılan zamlar altında ezildiğini, elektrik, sağlık, eğitim, su gibi tüm vatandaşlar için yaşamsal öneme sahip konuların sosyal devlet anlayışı içinde devlet eliyle vatandaşa sunulması gerektiğini, özel sektörün tekeline bırakılmaması gerektiğini söyledi. Faturaların vatandaşların evine bomba gibi düştüğünü, asgari ücrete yapılan %50 zammın fazlasıyla geri alındığını sözlerine ekledi. "

Basın açıklamasının ardından cuma pazarında sloganlarla yürüyen topluluk, pazar esnafının tezahürat ve ilgisiyle karşılaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet