CHP Niğde İl Başkanı Adem’den 23 Nisan Kutlaması

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem mesajında:   “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101’inci yılını coşkuyla kutladığımız bu günde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Yayınlanma:
CHP Niğde İl Başkanı Adem’den 23 Nisan Kutlaması

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem mesajında:  

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101’inci yılını coşkuyla kutladığımız bu günde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.


Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir anlayışıyla parlamenter demokrasi ve cumhuriyetin temellerinin atıldığı günlerde, aziz milletimiz muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme ve kendi iradesi ile kendini yönetebilme yolunda büyük bir azim ve kararlılık göstermiştir.

Bunun için de dünyada eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık ve ulusal egemenlik mücadelesine girerek, tarihe muhteşem bir kurtuluş destanı yazdırmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, çocukları milletin geleceği olarak gördüğünden onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm Dünya çocuklarının sağlık, barış, refah ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olmasını diliyorum. Koronavirüs’den derin etkilenen çocuklarımızın yarınları için tedbirlere uyalım” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet