CHP’li Akıllı'dan Mahir Ünal'a “128 Milyar Dolar” çıkışı:'Yalan söylemeyi bırakın cevap verin!'

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal sosyal medya hesabından, CHP'nin gündeme getirdiği "128 milyar dolar nerede?" sorusuna yanıtı TL cinsinden yanıtlayınca, paylaşımını sildi.

Yayınlanma:
CHP’li Akıllı'dan Mahir Ünal'a “128 Milyar Dolar” çıkışı:'Yalan söylemeyi bırakın cevap verin!'

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal sosyal medya hesabından, CHP'nin gündeme getirdiği "128 milyar dolar nerede?" sorusuna yanıtı TL cinsinden yanıtlayınca, paylaşımını sildi. Ünal’a yanıt CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’dan geldi.

AKP’li Ünal “Her zaman "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarıyla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. 128 milyar TL nerede diye soranlara gelsin" paylaşımını kaldırdı.

“GÖZ GÖRE GÖRE MİLLETE YALAN SÖYLEMEYİ BIRAKIN”

AKP’li Ünal’ın attığı twit ve sonrasında yaptığı paylaşımı kaldırmasına CHP’lilerden ağır eleştiriler geldi. CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı da o isimlerden biri oldu. Başkan Akıllı, AKP’li Ünal’ın kısa çalışma ödeneği ile ilgili “harcama yaptık” demesine, “128 milyar dolar nerede diye sorunca AKP’li Mahir Ünal’dan cevap gelmiş. Kısa Çalışma ödeneğine 31 Milyon TL harcadık demiş. Mahir Bey sen o parayı cebinden harcamadın. İşsizlik fonundaki para harcandı. Göz göre göre millete yalan söylemeyi bırakın. Cevap verin” ifadeleriyle yanıt verdi.

“HESABINI VERECEKSİNİZ”

CHP’li Akıllı, “Sorduk, soruyoruz, sormaya devam edeceğiz. Ortada kime satıldığı, kaça satıldığı, belli olmayan bir 128 milyar dolar var ve bu para milletin parası. Hiçbir AKP’li yetkili de doğruyu söylemiyor. Bunun hesabını 84 milyona vereceksiniz.” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet