Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Pandemi Döneminde Avantajlarıyla Öne Çıkıyor

Covid-19 gibi tüm salgın hastalıkları kapsayan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın yatarak ve ayakta tedavi teminatları ile Cigna ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel hastanelerde, özel polikliniklerde ve üniversite hastanelerinde katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden sağlık hizmeti almak mümkün.

Yayınlanma:
Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Pandemi Döneminde Avantajlarıyla Öne Çıkıyor

Covid-19 gibi tüm salgın hastalıkları kapsayan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın yatarak ve ayakta tedavi teminatları ile Cigna ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel hastanelerde, özel polikliniklerde ve üniversite hastanelerinde katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden sağlık hizmeti almak mümkün. Cigna, Tamamlayıcı Sağlık Sigortacılığı alanında farklılık yaratan “dijital onay” süreci ile ürününü müşterilerin hizmetine sunarken, 18 yaş altı çocukları ebeveyne bağlı olmadan tek başına da sigortalıyor.

 

200 yılı aşkın tecrübesiyle, 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Pınar Kuriş, son dönemde bilinirliği bireyler tarafından yükselişe geçen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünün avantajlarından bahsetti. 

 

Pandeminin hayatımıza girmesiyle ve ülkemizde vaka sayılarının artmasıyla birlikte birçok kişinin en büyük önceliğinin sağlık olmaya devam ettiğini belirten Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Pınar Kuriş, “Sağlık harcamaları ülkemizde insanlar için en önemli konulardan biri ve devlet tarafından sağlanan sağlık hizmetlerinin yanında özel hastanelerde de tedavi imkanına sahip olabilmek için belirli bir gelir seviyesinde olmak gerekiyor. Bu noktada tamamlayıcı sağlık sigortası bireyler için iyi bir alternatif olabiliyor. Son dönemlerdeki sektör büyüme oranlarına baktığımız zaman tamamlayıcı sağlık sigortalarının özel sağlık sigortalarının üzerinde bir büyüme gösterdiğini görüyoruz, bu büyüme oranları bize insanların daha uygun seçenekli tamamlayıcı sağlık ürünlerine daha fazla ilgi duyduğunu gösteriyor.” açıklamasında bulundu. 

 

Tamamlayıcı sağlık sigortası, cüzdanında özel sağlık sigortasını karşılayacak kadar yer olmadığını düşünen bireyler için daha uygun prim tutarlarıyla özel hastanelerde muayene ve tedavi olma imkanını sunan bir hizmet olarak öne çıkıyor. Ekonomik olması sebebiyle daha geniş kitlelere hitap eden bu ürün sayesinde SGK ile anlaşması olan özel hastanelerde SGK fark ücretleri sigorta tarafından karşılanarak Covid-19 dahil tedavi imkanı devlet katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden mümkün oluyor. Bu da bireylerin, ihtiyaçları olduğu zamanlarda güvenebildikleri bir seçeneğe sahip olmalarına, daha planlı bir şekilde hareket etmelerine olanak tanıyor. Ayrıca tamamlayıcı sağlık sigortasının sunduğu yenilikçi ve ihtiyaca yönelik hizmetler de bu ürünü önemli hale getiriyor.

 

 

 Kuriş, Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigorta’sının müşterilerinin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmeleri için ek ücretsiz hizmetler de sunan bir sigorta ürünü olarak dizayn ettiklerini de vurguladı. 

 

Cigna’nın Tamamlayıcı Yaşam Paketi ile check-up, diş ve göz sağlığı, online doktor, online psikolog ve acil kara ambulansı hizmetleri ücretsiz 

 

Covid-19 gibi tüm salgın hastalıkları kapsayan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın yatarak ve ayakta tedavi teminatları ile Cigna ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel hastanelerde, özel polikliniklerde ve üniversite hastanelerinde katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden sağlık hizmeti almak mümkün. Yatarak tedavi teminatı kapsamında ise Türkiye’nin dört bir yanında, Cigna’yla anlaşması olmasa da SGK ile anlaşması olan özel sağlık kurumlarında poliçe ve özel şart limitleri dahilinde müşterilerin masrafları karşılanıyor. Poliçesini 3 yıl boyunca kesintisiz yenileyenler ise yapılacak risk değerlendirmesinin ardından, ömür boyu yenileme garantisi alabiliyor.

 

Müşterilere kolay ve hızlı hizmet sunabilmek adına satın alma süreçlerini basitleştiren Cigna, tamamlayıcı sağlık sigortacılığı alanında farklılık yaratarak sigortalı adayından alınan ‘dijital onay ile online ortamda hızlıca başvuru sürecini tamamlıyor. Doküman onayları, kişisel bilgilerin paylaşımı ve poliçe öncesi son onay gibi tüm işlemleri birkaç tıka indiren Cigna, müşterilerin karmaşadan uzak basit işlemlerle, çok hızlı şekilde sigorta sahibi olmalarını sağlıyor.

 

Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan 14 gününü doldurmuş bebekler dahil 0-55 yaş aralığındaki herkes faydalanabiliyor. 18 yaş altı için ebeveyn ile sigorta yapmayı şart koşmayan Cigna, bu alanda da sektörün alışılagelmiş kurallarını yıkarak önemli bir destek sunuyor.

 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Cigna, ücretsiz olarak sunduğu Tamamlayıcı Yaşam Paketi ile check-up, diş ve göz sağlığı, online doktor, online psikolog ve acil kara ambulansı hizmetleri sağlıyor. Sigorta sahipleri bu paket kapsamında; her yıl 1 kez ücretsiz check-up hizmetinden yararlanabilirken, 7 gün 24 saat doktorlarla online olarak 15’er dakikalık sınırsız sayıda ücretsiz görüşme yapma şansına da sahip oluyorlar. Ayrıca, ücretsiz olarak yılda 2 kere diş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği ve tek diş röntgeni ile yılda 1 kere tek diş dolgu hizmetleri de sunuluyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet