CİKCİLLİ MAHALLESİNE YENİ BİR PARK DAHA

Merkez ve kırsal mahallelerde yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Alanya Belediyesi’nin, Cikcilli Mahallesi’ne kazandırdığı çocuk parkı hizmete açıldı.Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Cikcilli...

Yayınlanma:
CİKCİLLİ MAHALLESİNE YENİ BİR PARK DAHA

Merkez ve kırsal mahallelerde yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Alanya Belediyesi’nin, Cikcilli Mahallesi’ne kazandırdığı çocuk parkı hizmete açıldı.


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Cikcilli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı halkımızın kullanımına açıldı. Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern parkta, çocuklar için her şey düşünülmüş durumda. Parkta oyun grupları,  oturma alanları, salıncak, tahterevalli, zıp zıp, masa tenisi, yaşam boyu spor alanları ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahası da yer alıyor.

‘HEDEFİMİZ SAĞLIKLI BİR NESİL YETİŞTİRMEK’

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının bütün mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam etmektedir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet