CK Enerji, Atatürk’ün ışığı ile gençlerin yolunu aydınlatıyor

Türkiye’de enerji sektörünün öncü şirketi CK Enerji, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, özel reklam filmi ile kutladı.

Yayınlanma:
CK Enerji, Atatürk’ün ışığı ile gençlerin yolunu aydınlatıyor

Türkiye’de enerji sektörünün öncü şirketi CK Enerji, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, özel reklam filmi ile kutladı. Reklam filminde, “Atatürk’ün ışığını daha da parlatmak ve gençlerin yolunu aydınlatmak için var gücümüz ile çalışıyoruz” denildi.

 

Türkiye’nin üç bölgesinde, 7 ilde 8.4 milyon elektrik tüketicine hizmet veren sektörün öncü şirketi CK Enerji; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bu özel gün için hazırlanan reklam filmi ile kutladı. Her zaman daha fazlasını başarmak ve Atatürk’e verdiği sözü tutmak için çalışan gençleri, filme özel hazırlanan etkileyici bir müzikle merkeze taşıyan marka, Atatürk’ün ışığı ile gençlerin yolunu aydınlatmak üzere var gücü ile çalıştığına vurgu yaptı.

 

Youtube ve CK Enerji sosyal medya hesaplarında yayına giren reklam filminde başarı yolunda Türkiye’nin en büyük ışığının Atatürk olduğunun altı çizildi.

 

Grafis DDB tarafından hazırlanan ve gençlerin rol aldığı reklam filminin prodüksiyonunu Case Productions gerçekleştirirken müziği ise Ceronimo imzasını taşıyor. Filmde, Türkiye’nin aydınlık yüzü olan gençler, gece ışıl ışıl sokaklarda koşup, bisiklet kullanıp, basketbol oynarken CK Enerji, onlara yollarını aydınlatmak için var gücü ile çalışma sözü veriyor.  

 

 

REKLAM KÜNYESİ:

Reklamveren: CK Enerji

Reklamveren yetkilisi: Burcu Atasoy, Orkun Kara, Tolga Meriç, Serkan Özger, Umut Aktaş

Reklam Ajansı: Grafis DDB

Kreatif Direktör: Kadir İnan

Kreatif Ekip: Barış Özkan, Eser Şahin, Mustafa Kemancı, Metin Onursal

Müşteri İlişkileri: Melis Çavdar

Ajans Prodüksiyon Ekibi: Gülengül Soytürk, Zeynep Tanyeli

Prodüksiyon Şirketi: Case Productions

Yönetmen: Cumhur Kaplan

Yapımcı: Berna Öztürk, Melisa Akbaba

Müzik: Ceronimo


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet