Çocuklar, gelmiş geçmiş en büyük jeologlar ve mühendisleri tanıyacak

Seriye eklenen “Gelmiş Geçmiş En Büyük Jeologlar” ve “ Gelmiş Geçmiş En Büyük Mühendisler” kitapları The Çocuk Yayınları etiketiyle okurseverlerle buluşuyor.Çocukları bilim insanları ile tanıştıran Bilgi Küpü...

Yayınlanma:
Çocuklar, gelmiş geçmiş en büyük jeologlar ve mühendisleri tanıyacak

Seriye eklenen “Gelmiş Geçmiş En Büyük Jeologlar” ve “ Gelmiş Geçmiş En Büyük Mühendisler” kitapları The Çocuk Yayınları etiketiyle okurseverlerle buluşuyor.

Çocukları bilim insanları ile tanıştıran Bilgi Küpü kitap serisi iki yeni kitap ile raflarda yerini aldı. Bilgi Küpü serisinin ilk kitapları “Gelmiş Geçmiş En Büyük Doğa Tarihçileri” ve “Gelmiş Geçmiş En Büyük Gökbilimciler”nden sonra Yazar Felicia Law’ın “Gelmiş Geçmiş En Büyük Jeologlar” ve  Gerry Bailey’ın “Gelmiş Geçmiş En Büyük Mühendisler” adlı kitabında bilgi edinmeyi seven çocuklar ve ebeveynler  en önemli bilim insanlarını tanıyor.   

Çocuklara ilham veriyor

 The Çocuk Yayınları etiketiyle çıkan kitaplarda çocuklar, alanında önde gelen bilim insanlarını tanıyıp onların bilimsel çalışmalarını detaylı ve ilgi çekecek bir biçimde öğrenerek ilham alacak. 10 yaş üstü çocuklar için önerilen kitap,  sağlığa zarar vermeyen gıda boyası ile rengarenk eğlenceli çizimler ile çocuklara öğrenmenin ve eğlenmenin keyfini yaşatacak.

Yazar Hakkında:

Felicia Law, çocuklar için eğitici, öğretici ve aynı zamanda eğlenceli kitaplar kaleme almıştır. Türkçeye çevrilmiş çok sayıda kitabı çeşitli yayınevleri tarafından okurlarının beğenisine sunulmuştur.

Gerry Bailey, çocuklar için eğitici, öğretici ve aynı zamanda eğlenceli kitaplar kaleme almıştır. Kitaplarında genellikle bilim ve tarih konularına yer verir. Yayımlanan 150’den fazla kitabının çoğu Türkçeye çevrilmiştir.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet