Çocuklar için Güvenli Oyun Ablası/Abisi Bulan Arı Kids & Parents Yatırım Turunda

Çocuklarının kaliteli zaman geçirmesini isteyen çocuklu aileler ile başarılı üniversite öğrencilerini bir araya getiren dijital platform Arı Kids & Parents, paya dayalı kitle fonlaması turuna çıktı.

Yayınlanma:
Çocuklar için Güvenli Oyun Ablası/Abisi Bulan Arı Kids & Parents Yatırım Turunda

Çocuklarının kaliteli zaman geçirmesini isteyen çocuklu aileler ile başarılı üniversite öğrencilerini bir araya getiren dijital platform Arı Kids & Parents, paya dayalı kitle fonlaması turuna çıktı. 3-12 yaş arası çocuğu olan ebeveynlerin hem fiziki hem de online seans şeklinde oyun abisi ya da ablası bulabildiği girişimin fonbulucu platformunda başlayan yatırım turu 25.03.2022’ye kadar devam edecek. Ankara Kalkınma Ajansı ile fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF)’nin eş finansman ile 200.000 TL yatırım yapma kararı aldığı tur, aynı zamanda Dr. O. Mutlu Topal liderliğinde birçok melek yatırımcıdan da toplam 250.000 TL tutarında ön yatırım taahhüdü aldı. Şirket, paylarının 18’i karşılığında 1.360.000 TL fona ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye’nin yatırım ve fonlama merkezi fonbulucu, 2022’nin ikinci kitle fonlama kampanyasını duyurdu. fonbulucu’da yılın ikinci yatırım turuna çıkan şirket, çocuklarının kaliteli zaman geçirmesini isteyen çocuklu aileler ile gelir sahibi olmayı isteyen başarılı üniversite öğrencilerini bir araya getiren dijital platform Arı Kids & Parents oldu. 3-12 yaş arası çocuğu olan ebeveynlerin "Akıllı Eşleşme” modeliyle üniversite öğrencisi oyun abi ya da ablalarını ister online seans şeklinde ister evlerine  fiziken çağırabileceği platformu geliştiren Arı Kids & Parents, Türkiye’de henüz bakir sayılan ve hızla büyüyen bu pazarda lider olmayı hedefliyor. 25.03.2022’ye kadar yatırım turunda kalacak olan girişim, paylarının 18’ini karşılığında 1.360.000 TL fona ulaşarak büyüme yolculuğuna hızlanarak devam etmeyi amaçlıyor.

Yatırım turuna Ankara Kalkınma Ajansı, fonbulucu GSYF ve Orhan Mutlu Topal liderliğindeki birçok melek yatırımcının toplamda 450.000 TL yatırım kararı aldığı turun ilk 10 gününde EFT veya kredi kartı ile yapılan her tutarda yatırımın 20’si kadar ek pay bedelsiz veriliyor. Ayrıca 1.500 TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılara fonbulucu referansıyla şubat ve mart ayı boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’de geçerli 2 saatlik evde oyun seansı hediye ediliyor. Hediye seans Arı Kids platformunda yatırımcıların yapacağı ilk satın alma ile birlikte aktifleşecekken, ek paylar Merkezi Kayıt Kuruluş (MKK) nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacak.  

Çocuklu ailelere yönelik yenilikçi bir teknoloji girişimi

Arı Kids & Parents, ebeveynler ve üniversite öğrencilerini bir araya getiren yenilikçi bir dijital platform olarak öne çıkıyor. Kurucu ortaklar Esra Ulusoy ve Selim Kaya tarafından hayata geçirilen girişim web sitesi ve online destek merkezi üzerinden aileler ile çocuklar için “Rol Model” olarak konumlandırılan başarılı üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor. Ebeveyn olarak gördükleri ihtiyacı, başarılı üniversite öğrencilerini maddi açıdan destekleyen, amaç odaklı bir iş modeline dönüştüren kurucu ortaklar, çocukların evde kaliteli vakit geçirirken, ebeveynlerin kendilerine vakit ayırabilmesinin önemini vurguluyor. Bunu sağlarken de başarılı üniversite öğrencilerinin eğitim hayatları boyunca nitelikli bir gelir kaynağına ulaşmalarını mümkün hale getiriyor. Sonraki adım olarak platformu mobil uygulama üzerine taşımayı planlayan kurucu ortaklar, bu uygulama ile lokasyon veya kriter bazlı akıllı eşleştirme, aktif etkileşim ve de seans sonrası değerlendirme gibi müşteri deneyimini daha da geliştiren fonksiyonlarla tüm Türkiye’ye hizmet vermeyi amaçlıyor.

“Türkiye pazarındaki başarılı konumumuzu globale taşıyacağız”

Şirketinin gelişim süreci hakkında bilgi veren Arı Kids and Parents Kurucu Ortağı Esra Ulusoy, “2020 Şubat’taki kuruluşumuzda bu yana odaklandığımız iş alanında inovatif bir iş modeliyle kısa süre içinde 95’in üzerinde bir müşteri memnuniyetine ulaştık. Kazandığımız bu ivme ile ek sermaye ihtiyacı duymadan operasyonlarımızı büyütmeye devam ettik. Pandemi döneminde müşteri ihtiyaçlarının farklılaşması ve talebin artmasıyla birlikte bu duruma hızlı şekilde adapte olarak iş hacmimizde istikrarlı bir yükseliş grafiği yakaladık. Modelimizin başarısındaki bir diğer etmen de müşterilerimizin platformdaki üniversite öğrencilerini çocukları için “Rol Model” olarak görmeleri. Bugüne kadar gösterdiğimiz gelişimden güç alarak iş hacmimizi ölçeklendirmek için ilk yatırım turumuza çıkıyoruz. Bu turda elde edeceğimiz kaynakla yapacağımız teknolojik yatırım ve de geliştireceğimiz mobil uygulama sayesinde çocuklu aileler ile başarılı üniversiteli gençleri bir araya getiren bir dijital pazaryeri halini almayı ve de tüm Türkiye’de hizmet vermeyi hedefliyoruz. Türkiye’de hedeflediğimiz gelişimi gerçekleştirdikten sonra ise uzun vadede başarımızı global pazara da taşıyacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet